Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na našu 'štetu'

Pogledajte kakav gaf su napravili tijekom prijenosa Hrvatske i Makedonije!

Hrvatska Makedonija
Foto: EHF EURO
1/13
21.01.2016.
u 22:07

Utakmica se mogla gledati i na streamu EHF-a, a svi koji su pratili na taj način mogli su vidjeti gaf koji se dogodio na poluvremenu.

Hrvatska rukometna reprezentacija u prvoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u Poljskoj uvjerljivo je pobijedila Makedoniju sa 34:24.

Izabranici Željka Babića na taj su način nastavili sa sjajnom igrom koju su prikazali i protiv Islanda. Utakmica se mogla gledati i na streamu EHF-a, a svi koji su pratili na taj način mogli su vidjeti gaf koji se dogodio na poluvremenu.

Naime, kada se na ekranu pojavio rezultat prvog dijela, pisalo je da Hercegovina vodi protiv Makedonije 17:13. Našima, naravno, to neće smetati, ali mogli su se i bolje pripremiti za ovako važnu utakmicu...

>>Izbornik Babić nakon utakmice dao jedan od najčudnijih intervjua

>>Hrvatska veličanstvenom pobjedom protiv Makedonije najavila Francusku!

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 37

MA
matan91
22:22 21.01.2016.

pa i nije neka greška: Alilović, Karačić, Mamić, Slišković....

Avatar poglavito
poglavito
22:51 21.01.2016.

...pa nije to veliki gaf , sve je to Hrvatska .

NI
nikola1975
22:22 21.01.2016.

nije da su bili daleko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije