Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVONIMIR BILIĆ:

Izbacili bi Noku da su mi priznali pogodak

Zvonimir Serdarušić
Foto: NPH/Pixsell
09.02.2016.
u 20:10

'Trebala nam je pobjeda od 11 razlike za plasman u finale Kupa prvaka. Igrali smo kao u transu, u prvom poluvremenu primili smo samo sedam pogodaka.'

Zvonimir Serdarušić kao trener četvrti će put u srijedu gostovati u Zagrebu. Do sada je triput gostovao s Kielom i samo je jednom uspio pobijediti, u skupnoj fazi Lige prvaka 2003. godine. “Zebre” su pobijedile sa 28:23, a za Zagreb su tada igrali Sulić, Lacković, Špoljarić, Horvat, Matošević.

Prvi je put kao trener Kiela gostovao u Zagrebu 1997. godine kada je Zagreb u polufinalu Kupa prvaka pobijedio sa 25:23 i ušao u finale. U Hamburgu je bilo 23:23. Plasman u finale izborili su Bilić, Ćavar, Džomba, Goluža, Ivandija, Jović, Losert. Drugi put gostovao je 2000. godine kada je Zagreb pobijedio s nevjerojatnih devet pogodaka razlike (22:13).

– Trebala nam je pobjeda od 11 razlike za plasman u finale Kupa prvaka. Igrali smo kao u transu, u prvom poluvremenu primili smo samo sedam pogodaka. Imali smo plus devet kada sam prihvatio jednu odbijenu loptu. Njihov igrač uletio je ispred mene, bio je u šest metara. Postigao sam pogodak, a suci su fućkali prekršaj u napadu. Da su priznali pogodak, uvjeren sam kako bi se u sljedećem napadu obranili i na kraju ih izbacili – istaknuo je Zvonimir Bilić, koji je te sezone, među ostalim, igrao s Jelčićem, Kelentrićem, Lavrovom, Maglajlijom, Rasikeviciusom, Špremom, Vorijem i Zrnićem.

– Cijenim Serdarušića kao trenera. Napravio je velike rezultate s Kielom. Nakon odlaska iz Njemačke nije imao nekakvih velikih trenerskih dostignuća, no ove sezone ima momčad za naslov pobjednika Lige prvaka. Slikovito rečeno, ima u rukama “Ferrari” dok ja vozim Zastavu – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Njih dvojica igrala su jedan protiv drugoga, kao treneri, prošle godine kada je bilo 34:23 za PSG.

>> Serdarušić: Bit će nam teško, već smo umorni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije