Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Za zvijezdu Europskog prvenstva nema mjesta, prvi golman je Ivić

Filip Ivić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
09.02.2016.
u 08:25

'Dočekujemo Parižane na valu euforije koja vlada u Hrvatskoj nakon osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Poljskoj.'

Ivan Stevanović vratio se s Europskog rukometnog prvenstva kao velika zvijezda, no u utakmici s PSG-om u srijedu (Arena, 18.45 sati) u 11. kolu skupine A LP među vratnicama bit će Filip Ivić.

– Dosad je bila praksa da brani onaj tko je trenutačno u boljoj formi. Naravno, trener je taj koji na kraju odlučuje. Osjećam se dobro, spreman sam i jedva čekam utakmicu – rekao je Filip Ivić, vratar PPD Zagreba.

Zbog ozljede leđa nije putovao na Europsko prvenstvo.

– Sada je sve u redu. Jako mi je drago zbog Stiva. Čuo sam se s njim svaki dan, bio sam mu velika podrška. On je pozitivan i miran tip koji radi i sluša. Što se tiče utakmice, teško da ćemo razočarati pred tako velikim brojem naših navijača – rekao je Fićo.

Ulaznica više nema. Parižane će u srijedu gledati 15.200 gledatelja u dvorani.

Mandalinićev povratak

– Dočekujemo Parižane na valu euforije koja vlada u Hrvatskoj nakon osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Poljskoj. I još se poklopilo da nam dolazi atraktivan suparnik. Mislim da Hrvati najviše poznaju momčad PSG-a, s obzirom na to da za nju igraju brojni francuski reprezentativci. Da Luka Stepančić nije ozlijeđen, prvi put otkako sam trener u PPD Zagrebu imao bih na raspolaganju cijelu momčad – rekao je Veselin Vujović.

Prvi put će nakon duljeg vremena ozbiljnu utakmicu igrati Stipe Mandalinić. Nakon ozljeda su se u momčad vratili J. Valčić, Pavković i Šušnja.

– Svi oni pokazali su na pripremama da mogu igrati, no utakmica s PSG-om pokazat će njihovu pravu vrijednost – kaže Vujović.

Bez obzira na to što je PSG najskuplja svjetska momčad, s proračunom od 15 milijuna eura, Vujović se ne boji utakmice u srijedu.

– Kako da se bojim pred 15.000 naših navijača? Nema teorije. Igrat ćemo drsko i bezobrazno, moramo im pokazati da nisu došli u Zagreb na izlet i da će se za svaki pogodak morati jako potruditi. Ma ima načina kako ću ih preveslati – istaknuo je trener zagrebaša.

Reprezentativci iz PPD Zagreba nisu imali puno odmora nakon povratka s Europskog prvenstva.

Vratili se zadovoljni

– Nažalost, bili su slobodni samo jedan dan. No, više su umorni psihički nego fizički. Stevanović, Horvat i Šebetić znatno su pridonijeli osvajanju bronačne medalje, dok se Kovačević, objektivno gledajući, nije mogao puno naigrati pored onako briljantnog Štrleka. Dobro je da su se igrači vratili zadovoljni osvajanjem bronce, bolje nego da su došli nezadovljni i s “drvenom” medaljom – rekao je Vujović.

Osvrnuo se trener PPD Zagreba i na Njemačku koja je osvojila europski naslov.

– Njemačka je obrana prosječno visoka više od 2,05 metara i zaista izgleda impresivno – zaključio je Vujović.

>>Obveza nam je pred našom publikom pokazati da smo prava momčad

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:05 09.02.2016.

Pa kaj onda ak je ovaj branil na EP-u? Prvi golman je Ivic, i tocka. I Suker se kao zlatna kopacka na SP-u u Francuskoj vratil na klupu Reala jer je bilo jasno da je kraj Raoula i Morientesa on samo rezerva.

UN
unbekant
15:42 09.02.2016.

PPD-Zagreb,sve najbolje u LP,samo mirno i hrabro,niko ni je ne pobjediv..........

ĆA
ćaćaća
10:05 09.02.2016.

eh sad mediji vrše pritisak za svog stevu..valjda trener zna ko je prvi golman..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije