Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Vedran Zrnić ovom majstorijom oduševio i Amerikance

Vedran Zrnić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
13.02.2017.
u 22:55

U utakmici SEHA lige njegov je Nexe izgubio od Vardara 29:37, ali je njegov pogodak iz sedmerca postao hit na internetu, čak i SAD-u

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Vedran Zrnić i s 37 godina igra dobro. U utakmici SEHA lige njegov je Nexe izgubio od Vardara 29:37, ali je njegov pogodak iz sedmerca postao hit na internetu, čak i SAD-u.

Naime, novinar Sports Illustrateda je uz video Zrnićeva pogotka napisao:

U Americi se o rukometu priča povremeno, uglavnom za vrijeme Olimpijskih igara, no možda bismo ovaj sport mogli pozornije pratiti...

>>Ćavar: Treba nam kult reprezentacije! Gobac: Znam da je svima čudna ta ideja sa strancem, ali...

Komentara 1

KA
kajinx
22:39 15.02.2017.

Cool !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije