Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POKUŠAJ

Zlatko Saračević se iz Francuske vratio bez naslova

Zlatko Saračević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
05.10.2014.
u 08:15

Montpellier 
je jedini osvojio naslov Kupa prvaka, danas LP.

Francuska se može pohvaliti samo jednim naslovom pobjednika Kupa prvaka, danas Lige prvaka. Uspjelo je to Montpellieru 2003. kada su bili bolji od španjolskog Portlanda. Za Montpellier su među ostalima tada igrali Guigou, Karabatić, Anquetil, Burdet, Dinart, Golić, Martini, Omeyer i Bojinović.

Španjolcima nisu pomogli Richardson i Jakimovič, u to vrijeme najveće rukometne klase. U Kupu kupova Francuzi također imaju samo jednog pobjednika – Vitrolles 1993. godine. U Kupu kupova imali su još tri finala – Creteil (1989.), Vitrolles (1994.) i Tremblay (2011.).

– U Francuskoj sam igrao za četiri kluba, za Bordeaux, Nimes, Creteil i Istres. Naravno da nisam ništa osvojio. Znate mene, gdje igram, obično ništa ne osvajam – rekao je Zlatan Saračević.

>> Venio Losert 
čeka najmlađu momčad Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije