Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNI TURNIR

Horvat i Marić vukli Hrvatsku do pobjede nad Makedonijom

Zlatko Horvat
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
06.11.2015.
u 20:14

Na Croatia Cupu uz Hrvatsku i Makedoniju nastupa još reprezentacija Crne Gore. U subotu će u 2. kolu igrati Makedonija i Crna Gora, dok će u nedjelju od 15.45 sati u posljednjem susretu turnira igrati Hrvatska i Crna Gora

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 1. kola Croatia Cupa, pripremnog turnira uoči nastupa na Europskom prvenstvu koje će se održati u Poljskoj u siječnju sljedeće godine, u Umagu svladala Makedoniju sa 29:21 (17:12).

Najefikasniji u reprezentaciji Hrvatske bili su Zlatko Horvat sa sedam i Marino Marić s pet golova, dok je Ratko Peševski postigao pet pogodaka za Makedoniju.

Na Croatia Cupu uz Hrvatsku i Makedoniju nastupa još reprezentacija Crne Gore. U subotu će u 2. kolu igrati Makedonija i Crna Gora, dok će u nedjelju od 15.45 sati u posljednjem susretu turnira igrati Hrvatska i Crna Gora.

>> Marko Kopljar postao novi kapetan reprezentacije, ali i otac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije