Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska na SP-u

Željko Babić: Grupa je dobra, ali križanje je teško

Željko Babić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
23.06.2016.
u 17:49

Prvenstvo će sigurno biti jako zanimljivo, kao i svako u zadnje vrijeme. Kao izbornik shvaćam to kao veliki izazov...

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić izjavio je nakon ždrijeba skupina za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017. (11 – 29. siječnja) da je "grupa dobra, ali da je iz njegovog kuta križanje teško".

Hrvatska je smještena u skupinu C, s europskim prvakom Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom. Prve četiri reprezentacije izborit će plasman u nokaut-fazu natjecanja, a suparnik u osmini finala bit će jedna od reprezentacija iz skupine D u kojoj se nalaze svjetski doprvak Katar, Danska, Švedska, Egipat, Bahrein i Argentina.

"Čini mi se da je grupa dobra, ali i da je križanje dosta teško i zahtjevno", rekao je Babić te dodao:

"Prvenstvo će sigurno biti jako zanimljivo, kao i svako u zadnje vrijeme. Kao izbornik shvaćam to kao jedan veliki izazov."

Kako je do Svjetskog prvenstva u Francuskoj ostalo još više od pola godine, a pred hrvatskim rukometašima je nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, hrvatski izbornik naglasio je kako je koncentriran upravo na to natjecanje.

"Nije još vrijeme da razmišljamo o skupini i našim suparnicima. Bit će zanimljivo i teško, ali pred nama su Olimpijske igre i želimo razmišljati samo o njima", zaključio je izbornik Babić.

Komentara 1

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
19:20 23.06.2016.

Pomozi gospo. Samo nam TI i tvoj SIN možete pomoč inače smo izgubljeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije