Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stefan Vujić

Zbog Vujovića napustio zemlju svjetskih i olimijskih prvaka

Stefan Vujić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
28.11.2015.
u 23:00

Zagrebaši već u nedjelju igraju novu utakmicu. U Kutiju šibica dolazi Vojvodina, a debitirat će Makedonac Velko Markovski.

Stefan Vujić (24) doveden je u rukometni klub PPD Zagreb kao srednji vanjski igrač. No, silom prilika, protiv turskog Beşiktaşa (32:26) morao je igrati na mjestu lijevog vanjskog pucača, s obzirom na to da su prva tri igrača na toj poziciji ozlijeđena (Obranović, Mandalinić, Šandrk). I upravo je Stefan s devet pogodaka bio najbolji igrač zagrebaša.

Rukomet je počeo igrati u Umagu, a igračku afirmaciju stekao je u Poreču odakle je 2013. godine otišao u francuski Nantes. Bila je to sezona iz snova za mladog igrača. S Nantesom je u prvoj sezoni igrao u finalu Lige EHF-a i u finalu Francuskog kupa. U Nantesu se održao sezonu i pol, a onda je otišao u Istres. No, ondje cijelu sezonu nije igrao zbog ozljede.

– Kada sam dobio poziv PPD Zagreba, nisam puno dvojio. Nekako sam uvijek želio igrati u klubu bogate tradicije. Uza sve, želio sam raditi s trenerom Veselinom Vujovićem i vjerujem da ću ove sezone pod njegovim vodstovm znatno napredovati – rekao je Stefan Vujić.

S obzirom na dobre igre Pavlovića i Obranovića te na povratak Josipa Valčića, nije dobivao puno prilika i minutaža mu je bila mala. U susretu s Beşiktaşem Vujović nije imao izbora i gurnuo je Vujića u prvi plan. On mu se odužio s devet pogodaka, uz samo jedan promašaj.

Igrao je Vujić i za hrvatsku reprezentaciju koja je na Mediteranskim igrama 2014. u Turskoj osvojila srebrnu medalju.

– Naravno da želim igrati za Hrvatsku i na nekom velikom natjecanju. Ne žurim se, sve će doći na svoje mjesto. Prvo se trebam dokazati u Zagrebu – zaključio je Vujić.

>>Pavlović zbog aritmije završio na hitnoj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije