Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Zbog pobjede s malom razlikom dodatni treninzi PPD Zagreba

PPD Zagreb - Meškov
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
26.02.2015.
u 09:22

Sve su glasnije priče kako će Ivan Slišković potpisati za Veszprem, a onda bi ga Mađari posudili Zagrebu...

Rukometaši PPD Zagreba jučer ujutro nakon povratka iz Skoplja nisu produžili svojim kućama, već su odradili jutarnji trening u Kutiji šibica. Dogovor je bio takav da, ako se pobijedi Metalurg u SEHA ligi s više od šest pogodaka, onda tog jutarnjeg treninga ne bi bilo. Da su pobijedili s više od deset razlike, onda bi trening bio tek u četvrtak popodne.

Zagrebaši su pobijedili samo s tri razlike i tako su zaradili dva treninga. A imali su plus devet na poluvremenu. A dodatni treninzi će im biti dobrodošli jer posljednje tri utakmice nisu odigrali na nivou kakav želi trener Veselin Vujović. U te tri utakmice bilo je previše tehničkih pogrešaka, previše pojedinačnih akcija, bez puno dobrih ideja u napadu.

A slijedi ožujak, mjesec velikih utakmica. Prvo Veszprem u SEHA ligi (1. ožujak), potom dvije utakmice s Koldingom.

>> PPD Zagreb drugi put u tri dana savladao Metalurg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije