Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometna Liga prvaka

Zagreb zbog reklame kažnjen sa 10.000 €

PPD Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
26.11.2015.
u 12:17

– U nastavku sam nezgodno pao na to rebro i k tome ozlijedio lakat. U jednom trenutku nisam mogao disati od boli – kaže Kontrec

Lijepu čestitku dobio je rukometni klub PPD Zagreb uoči večerašnje utakmice protiv Beşiktaşa u skupini Lige prvaka (Arena, 19 sati). Zbog letaka koji su se pojavili na tribinama na utakmicama protiv Veszprema i Wisle, a na kojima se reklamira tvrtka sportske opreme Hummel, Europski rukometni savez kaznio je klub sa 10.000 eura.

Adidas, a ne Hummel

Naime, EHF ima sponzorski ugovor s klubovima Lige prvaka da se od sportske opreme reklamira samo tvrtka Adidas. Klub će se žaliti pa će vjerojatno proći s uvjetnom kaznom.

Veselin Vujović, trener rukometaša PPD Zagreba, odahnuo je. Prvo, klub će za drugi dio sezone pojačati Makedonac Velko Markovski, specijalist za obranu. Inače u napadu igra na mjestu lijevog vanjskog pucača. Markovski je šest godina igrao za Vardar te četiri za Metalurg.

Ove sezone nastupa za Rabotnički. Druga je dobra vijest da će večeras protiv Beşiktaşa moći računati na Tina Kontreca, kružnog napadača koji je jako važan igrač obrane.

Opasni Pribak i Döne

– Već sama činjenica da su nam nanijeli poraz velik je motiv da im uzvratimo. Ne želim uopće ni o čemu razmišljati osim o našoj pobjedu.

I zato ćemo igrati na glavu. Nema nikakvih kalkulacija, od prve minute idemo žestoko. U slučaju poraza cijela sezona otići će dolje. Pobjeda nam donosi mir uoči utakmice s Wislom u Poljskoj – rekao je Kontrec.

O Beşiktaşu Kontrec kaže:

– Treba zaustaviti njihova najboljeg strijelca Dönea, ali i Pribaka koji organizira sve napade. 

>>Veselin Vujović: Navijače možemo vratiti dobrim igrama

Komentara 1

KA
kalla1911
12:40 26.11.2015.

nekad smo turke u rukometu jeli za dorucak a sad ih se plase?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije