Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Zagreb nije uspio iznenaditi PSG, Vujović: Nisam zadovoljan, častan poraz za mene ne postoji

PPD Zagreb - PSG
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/14
10.02.2016.
u 20:22

– Mandalinić i Šebetić budućnost su hrvatskog rukometa, ali moraju još raditi kako bi mogli odlučivati ovakve utakmice. Čini mi se i da je sudački par trunku bio naklonjen momčadi PSG-a – rekao je Vujović.

PPD Zagreb izgubio je od PSG-a (25:23) u utakmici 11. kola rukometne Lige prvaka. Momčad Veselina Vujovića u odlično popunjenoj Areni odigrala je vrlo dobru utakmicu, no moćni pariški sastav bio je prejak.

Zagreb je odlično otvorio utakmicu i poveo sa 3:0, no PSG je onda dodao gasa i otišao na 11:6. Na poluvremenu je bilo 15:10, a Parižani su nakon toga poveli sa sedam golova prednosti (21:14).

No, Zagreb se uspio vratiti i na krilima sjajnog Ivana Stevanovića koji je ušao u nastavku i skupio 13 obrana doći na minus tri. Mandalinić, Šebetić i Kovačević u zadnjim su minutama mogli dovesti Zagreb na dva gola zaostatka, ali nisu bili precizni i tu je priči bio kraj. Završilo je sa 23:25.

Unatoč porazu, raduje odličan nastup Mandalinića koji je s pet pogodaka bio najbolji strijelac Zagreba. Bile su mu to prve minute od teške ozljede koju je zaradio prošle godine. Po četiri pogotka dodali su HorvatPavlović i Šebetić, dok je na drugoj strani najučinkovitiji bio Hansen sa sedam golova.

– Nisam zadovoljan. Kažu da je ovo častan poraz, ali za mene to ne postoji. PSG je iskusnija momčad, Mandalinić i Šebetić budućnost su hrvatskog rukometa, ali moraju još raditi kako bi mogli odlučivati ovakve utakmice. Čini mi se i da je sudački par trunku bio naklonjen momčadi PSG-a – rekao je Vujović.

Ivan Stevanović branio je u drugom poluvremenu umjesto Filipa Ivića i pružio sjajnu partiju.

– Ivić je u prvom poluvremenu odradio odličan posao, a u drugom smo bolje odigrali obranu. Imam samopouzdanja s Europskog prvenstva, ali najvažnije je da smo odigrali dobro. Lijepo je vidjeti ovako ispunjenju Arenu.

>> Poljaci mi nisu zamjerili što smo ih izbacili

Komentara 3

DU
Deleted user
08:06 11.02.2016.

Bravo Zagrebaši, nije sramota izgubiti protiv ovakve ekipe! Šteta što Zagreb nema raspoloženog desnog vanjskog, jer je moglo biti svašta.

KA
karenita
09:26 11.02.2016.

Puna arena, a navijanje katastrofa. Mladoj ekipi Zagreba treba pomoć publike da se može nositi s ekipama iz vrha rukometa. Onda se daje više u obrani, a i suci lakše dignu ruku ili pak zaborave fućkati faul. Ovako, ekipa dođe pogledati tekmu, pojesti kokice, slikati se sa smartphone-om. Kao da im uopće nije stalo da njihov klub pobjedi. A PSG je apsolutno zasluženo pobjedio, mada su se "nudili" zadnjih 10 min.

DU
Deleted user
23:09 10.02.2016.

pitanje za strucni stozer reprezentacije, kako to da danas mozda najskuplja ekipa na svijetu psg cijeni iskustvo i kvalitetu , a na prvenstvu nije imao mjesto na klupi, da barem 5 minuta pomogne u teskim trenucima, kao protiv francuza ili polufinalu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije