Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagreb nije uspio iznenaditi Vardar, Dvoršek: Razočarani smo

CO Zagreb
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
11.04.2014.
u 19:53

CO Zagreb će u nedjelju u 16 sati igrati protiv poraženog iz susreta između Brest Meškova i Tatran Prešova.

Croatia osiguranje Zagreb u polufinalu SEHA lige nije uspio iznenaditi Vardar. Makedonski prvak je u Novom Sadu slavio s 30:22 i izborio finale, dok će zagrebaši u borbu za treće mjesto.

Zagrebaši tako neće dobiti priliku braniti naslov pobjednika lige. Kod Vardara je najraspoloženiji bio Igor Karačić s osam golova, dok je kod CO Zagreba Mario Vuglač zabio šest, a četiri dodao Luka Stepančić. Filip Ivić skupio je 11 obrana.

U drugom polufinalu Meškov Brest je svladao Tatran Prešov s 31:30 nakon izvođenja sedmeraca. Odlučujuću obranu imao je hrvatski vratar Ivan Pešić koji je tako Meškovu osigurao borbu za naslov (nedjelja 18:30), dok će Tartan sa Zagrebom (16h) igrati za treće mjesto.

Dvoršek: Razočarani smo

- Vrlo smo zadovoljni ovom pobjedom, naša obrana je bila odlična. Oni imaju mlade igrače s manje iskustva nego što ga mi imamo, i to je bila naša prednost - rekao je trener Vardara, Raul Gonzales.

- Odigrali smo odličnu utakmicu. Znali smo da Zagreb ima mnogo potencijala i mnogo igrača koji kucaju na vrata reprezentacije. To je mlada ekipa koja ima dosta oscilacija i mi smo to iskoristili - nadovezao se na trenera najbolji igrač Vardara i ovog susreta, Igor Karačić.

- Zaslužena pobjeda Vardara. Mislim da je sve riješeno u prvih 20 minuta jer smo mi imali puno grešaka. I naravno, razočarani smo jer smo loše odigrali - kaže strateg Zagreba, Boris Dvoršek.

- Dugo smo se pripremali za ovu utakmicu jer smo znali što nas čeka, ali danas nismo igrali dobro. Kad gubite protiv Vardara tokom cijele utakmice, to je jako teško stići - rekao je Vuglač.

>> Dvoršek: Mandalinić nije u bajnoj formi, ali pomoći će nam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije