Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE SEHA LIGE

Veselin Vujović: Zagreb će tek postati strah i trepet

Veselin Vujović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.03.2015.
u 09:13

– Mi nemamo što izgubiti i utakmica s Veszpremom za moje mlade igrače bit će samo jedna dobra škola. Opet, ove sezone iznenadili smo neke favorite. Dat ćemo sve od sebe pa što bude – rekao je Veselin Vujović

Rukometaši PPD Zagreba igraju večeras (20.15) u Veszprem areni polufinale na završnom turniru SEHA lige. Suparnik im je domaćin koji ih je ove sezone dvaput pobijedio. Nešto laganije u Veszpremu (27:22) i nešto teže u Varaždinu (24:21).

– Mi nemamo što izgubiti i utakmica s Veszpremom za moje mlade igrače bit će samo jedna dobra škola. Opet, ove sezone iznenadili smo neke favorite. Dat ćemo sve od sebe pa što bude. Ako ova momčad PPD Zagreba ostane na okupu iduće dvije godine, onda kada se izvuče kuglica s našim imenom, mnogima će u Ligi prvaka zadrhtati koljena. Naravno, morat će imati i dobrog trenera – rekao je Veselin Vujović, trener plinara.

Manuel Ortega, trener Veszprema, prilično je oprezan uoči večerašnje utakmice.

– Bit će to teška utakmica s obzirom na to u kakvoj je trenutačno formi PPD Zagreb. Već se polako osjeća umor mojih igrača, a ono pravo tek nas očekuje u Ligi prvaka. Opet, kao domaćini turnira obavezni smo ga pokušati osvojiti – rekao je Ortega.

U drugom polufinalu igrat će Meškov i Vardar (17.45 sati).

– Ah, opet igram protiv brata Igora. Tako nam je suđeno ove sezone – rekao je Ivan Karačić, igrač Meškova.

>> Medveščak se dogovorio s Obrvanom i spasio od gašenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije