Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Za Final-four klub mora vratiti Vorija i Štrleka, Slišković se ne vidi ovdje

09.12.2014., Zagreb - Rukometna liga prvaka, HC Prvo plinarsko drustvo - Paris Saint-Germain Hand. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
11.12.2014.
u 12:34

– Teško mi je uopće povjerovati da Meškov može nešto napraviti na ta dva gostovanja – rekao je Ante Ančić, direktor kluba

Rukometaši PPD Zagreba dvije godine nisu bili u osmini finala Lige prvaka. Nakon domaćih pobjeda nad Kielom, Metalurgom, Meškovom i PSG-om osmina finala je jako, jako blizu. Čak i ovih osam bodova možda će biti dovoljno. Ipak, treba pričekati posljednja dva kola. Prije dvije godine ispali su u skupini s pet osvojenih bodova, a lani s osam. Kiel i PSG su sigurni u prolaz, a za dva preostala mjesta još su u igri PPD Zagreb, La Rioja i Meškov, dok je Metalurg našeg trenera Line Červara otpao iz svih kombinacija.

Odluka na Valentinovo

Meškovu za prolaz treba najmanje jedna pobjeda ako La Rioja izgubi obje. No, Bjelorusi moraju u goste PSG-u, a potom i Kielu. "Plinarima" treba za siguran prolaz jedna pobjeda u preostale dvije utakmice, a igraju kod kuće s La Riojom i idu u goste otpisanom Metalurgu. Zagrebaši žele treće, a ne četvrto mjesto u skupini, a za treće mjesto treba im pobjeda nad La Riojom. Utakmica se igra na Valentinovo, 14. veljače sljedeće godine. La Rioji pak za prolaz treba bod iz dvije utakmice, ako kojim slučajem Meškov iznenadi u Parizu ili Kielu.

– Teško mi je uopće povjerovati da Meškov može nešto napraviti na ta dva gostovanja – rekao je Ante Ančić, direktor kluba.

Igor Vori rekao je da PPD Zagreb već ove godine vidi na Final-fouru Lige prvaka.

– Mislim da je malo pretjerao – kaže Ančić.

Slišković se ne vidi u klubu

Što zagrebašima treba da odu na završni turnir?

– Trebaju nam tri kvalitetna igrača. Moja je ideja da vratimo dva naša bivša igrača, Vorija i Štrleka, da dovedemo još jednog pravog lijevog vanjskog pucača. Jasno, prvi izbor je Ivan Slišković, ali on je rekao da se ne vidi u Zagrebu. Tko zna, možda se Čelica pokaže kao pravo pojačanje pa onda nećemo morati tražiti dalje. Dovođenje trojice kvalitetnih igrača zahtijeva i malo veći budžet, ali ne puno veći – rekao je Ante Ančić.

Šteta što se nije uspio realizirati dolazak Luke Cindrića. On je trenutačno bez kluba, a najnovija je informacija da pregovara s Meškovom.

>> Rukometaši Zagreba iznenadili i pobijedili milijunaše iz Pariza!

Komentara 1

DA
damirtankovic
23:29 11.12.2014.

Sterali su oni previše dobrih dečki! Samo od dečki kaj igraju u Sloveniji bi se složila momčad koja bi im bila ravnopravna (ak ne i bolja). Najprije su ih sterali, a sad bi da im se vrneju nazad (ko formirani igrači), valjda radi nekakve "nostalgije", LOL!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije