Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sele u SC Lučko

Vujović: Uništivala nas je satnica, vrućina više od 
40 stupnjeva i suci

23.11.2014., Arena, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina A, 6. kolo, RK Prvo plinarsko drustvo Zagreb - HC Meshkov Brest. Veselin Vujovic, trener PPD Zagreb.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
12.08.2015.
u 18:30

Zagrebaši su na Sparkassen kupu pobijedili Göppingen i gubili od Kiela i Füchsea, a to su tri momčadi iz gornjeg dijela njemačkog prvenstva

Rukometaši PPD Zagreba nakon Sparkassen kupa pripremaju se za novu sezonu, ali ne u "Kutiji šibica", već u dvorani SC Lučko.

– To je jedina klimatizirana dvorana u Zagrebu, a vjerujte, nama treba osvježenje nakon što smo igrali na turniru gdje je temperatura u maloj dvorani u Ehingenu bila više od 40 stupnjeva Celzijevih. Znam da PPD Zagreb ima dugu tradiciju nastupa na Sparkassen kupu, ali ako se sljedeće godine ne promijene neke stvari, ne vidim smisao igranja. Prvo bi se trebalo igrati tri, a ne dva dana. Ovako, ispada da smo igrali u jednom danu dvije jake utakmice u razmaku od samo nekoliko sati. Drugo, mora se igrati u većoj dvorani jer igrati na plus 40 može samo značiti da se netko može onesvijestiti. Treće, suđenje je bilo sramotno, dobio sam izravni crveni karton zbog samo jednog pitanja upućenog sucu. Pa gdje toga ima? – ispričao je Veselin Vujović, trener "plinara".

Pojačanja?

– Kontrec i Sabljić na crti su bili solidni, ali mogu još puno napredovati. Kontrec u napadu, Sabljić u obrani. Vukić se pokazao kao hrabar, ali je još premlad. Od Šandrka sam više očekivao, ali doći će on do prave forme. Upija svaku moju riječ, voli učiti i to je dobro – rekao je Vuja.

Stefan Vujić je zbog ozljede ostao u Zagrebu.

– On je počeo trenirati pa ćemo vidjeti. Ono čemu se veselim jest činjenica da ćemo i ove godine biti kost u grlu favoritima u Ligi prvaka. Pogotovo kada se oporave Josip Valčić i Stipe Mandalinić. Vjerujem da će se dogoditi i pokoji poraz od velikana europskog rukometa jer svi klubovi iz naše skupine – Veszprem, Kiel, PSG i Flensburg su se dobro pojačali – zaključio je Vujović.

>> Vujović poludio na suce koji su jako pomagali Kielu i Füchseu

Komentara 1

DU
Deleted user
19:27 19.08.2015.

Kao da ne znamo kako suci obično sude protiv Hrvatske i Zagreba! Mogli smo se uvjeriti stotine puta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije