Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELIN VUJOVIĆ:

Josip Šandrk mi 
je pacijent broj jedan!

Josip Šandrk
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
02.09.2015.
u 10:00

U novoj sezoni za utakmice Lige prvaka prodavat će se ulaznice za donji prsten Arene (7000 mjesta), dok je gornji (8000) besplatan

Utakmicom (Kutija šibica, 19 sati) protiv našičkog Nexea počinje službeno nova sezona rukometašima PPD Zagreba.

– Analizirajući pripremne utakmice, mogu reći da u novu sezonu ulazimo igrački oslabljeni, ali da puno bolje igramo. Nemojte me pitati kako je to moguće – istaknuo je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Vujić najveća nepoznanica

Kako biste ocijenili nova pojačanja. Krenimo od kružnih napadača, umjesto Brozovića i Čorića došli su Sabljić i Kontrec.

– Sabljić je bio fizički najspremniji igrač na pripremama. Kada mi je Kontrec rekao da je znao da će doći u PPD Zagreb jer je osjećao mentalnu povezanost sa mnom, nisam vjerovao što govori. Rekao mi je da je znao da ću u moru igrača odabrati baš njega – istaknuo je Vujović.

Stefan Vujić trebao je biti najzvučnije pojačanje, ali...

– Ne mogu puno reći o njemu jer je odigrao samo jednu utakmicu. Ima stalno problema s ozljedama, ali se nadam da će biti spreman kad nam bude najviše trebao – dodao je Vujović.

Josip Šandrk?

– On mi je pacijent broj jedan. Od mene trpi najviše verbalnih napada od svih igrača, ali sve to dobro podnosi. To mu radim jer želim da bude još bolji igrač. Naravno da mi nije cilj da igrač od 2,10 metara ode iz kluba zbog mene – rekao je Vujović.

Na početku sezone imate strašno težak raspored. Nakon Nexea čeka vas gostovanje u Brestu kod Meškova, pa zatim u Zagreb dolaze Vardar i Kiel.

– S velikim respektom dočekujemo naše prijatelje iz Našica i ovim im se putem od srca zahvaljujemo što su nam izašli ususret i što su pristali zamijeniti domaćinstvo kako bi nama malo olakšali raspored između putovanja u Pariz i Brest. Njihova gesta dobre volje još je jedan dokaz da sportsko prijateljstvo i korektnost na ovim prostorima imaju svoje mjesto – rekao je Vujović.

S Kielom u četvrtak

Ima dosta ozlijeđenih?

Josip Valčić i Stipe Mandalinić su već dulje izvan stroja. Joso bi se mogao vratiti za dva mjeseca, a Stipe tek sljedeće godine. Luka Šebetić je zbog preventive propustio turnir u Parizu, dok su Domagoj Pavlović i Stefan Vujić zbog lakših ozljeda propustili finale u Parizu – rekao je Vujović.

Ante Ančić, direktor kluba, rekao je da su tek u ponedjeljak dobili točan termin igranja prve utakmice Lige prvaka protiv Kiela. Igrat će se u Areni Zagreb u četvrtak 17. rujna. Tako je odlučio EHF u dogovoru s HTV-om.

>> Vrijeme je da vidim koliko Stefan Vujić može pružiti ove sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije