Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Vujović: Na sjajni Veszprem bez Horvata, Mandalinića i Vuglača

Veselin Vujović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
22.10.2014.
u 13:20

Na prethodna četiri gostovanja u Veszpremu zagrebaši su samo jednom igrali neodlučeno (23:23), 1995. godine, dok su triput pobjeđivani.

Rukometaši PPD Zagreba nakratko će zaboraviti na obaveze u Ligi prvaka, sve do 15. studenoga kada će gostovati kod bjeloruskog Meškova. Dotad će odraditi tri utakmice SEHA lige. Prva je na rasporedu danas kada će u goste mađarskom Veszpremu, momčadi koja je dosad odigrala šest utakmica u SEHA ligi i svih šest dobila. No nisu Mađari uspješni samo u SEHA ligi. U Ligi prvaka u četiri utakmice imaju sve četiri pobjede.

– Unatoč tomu što imamo nekoliko ozlijeđenih i prehlađenih igrača u Veszprem putujemo kao veliki optimisti. U posljednjih mjesec dana igrali smo s dvije najbolje europske ekipe, a sada ćemo odmjeriti snage i s trećom. U Mađarskoj nemamo što izgubiti, možemo samo puno toga naučiti i dobiti. Kao što znate, Zlatko Horvat se ozlijedio i ne možemo na njega računati još neko vrijeme. Tu je otprije ozlijeđeni Stipe Mandalinić, a s vrlo visokom temperaturom javio se i Mario Vuglač kojega smo zbog straha da ne zarazi ostale suigrače ostavili u Zagrebu. Umjesto njega u sastav se vraća ozdravljeni Teo Čorić – rekao je Veselin Vujović, trener zagrebaša.

Na prethodna četiri gostovanja u Veszpremu zagrebaši su samo jednom igrali neodlučeno (23:23), 1995. godine, dok su triput pobjeđivani.

>> Veszprem teško u Prešovu, poraz Zagreba u Varaždinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije