Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb dočekuje Vojvodinu

Vujović: Dečkima moram usaditi više agresivnosti

Veselin Vujović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
24.09.2014.
u 11:40

– Na prvom treningu s Vujovićem svi smo bili nekako u grču, nervozni – kaže Stepančić.

Rukometaši PPD Zagreba jučer su nakratko skoknuli do Varaždina. Ne cijela momčad nego Luka Stepančić, Domagoj Pavlović, Stipe Mandalinić i Zlatko Horvat. Naravno, i novi trener Veselin Vujović.

– Drago mi je da sam nakon dugo, dugo došao u grad koji je kolijevka rukometa u Hrvatskoj – rekao je Vujović.

A u barokni grad došli su zagrebaši kako bi potpisali sponzorski ugovor s autokućom Lončar. Nije loše. Neki su došli autobusom, a vratili su se s novim modelima peugeota.

– Odradio sam samo dva treninga i moram biti iskren i reći kako je još uvijek rano za neku dublju analizu. Ono što se da zamijetiti na prvu jest da dečkima nedostaje agresivnosti. Pokušat ću od njih napraviti momčad koja će igrati puno agresivnije u obrani, a opet dosta discipliniranije u napadu. Materijal za dobar rad imam i iskreno se nadam da će ova suradnja biti i duga i uspješna – rekao je Vujović.

Na klupi će debitirati protiv srpskog prvaka Vojvodine, danas u Kutiji šibica (18 sati) u okviru 4. kola SEHA lige.

– Očekuje nas teška utakmica. Vojvodina je pokazala i lani, ali i ove sezone da je spremna na tvrde utakmice i da će svakome pružiti dobar otpor. Kao domaćin i u skladu s našim renomeom, mi ne bježimo od uloge favorita i sve osim pobjede bilo bi neprihvatljivo. Mi izuzetno držimo do natjecanja kao što je SEHA liga i naša je želja izboriti plasman na Final Four i četvrtu godinu zaredom. Da bismo to ostvarili, moramo pobjeđivati u svakoj utakmici počevši od Vojvodine – istaknuo je Vuja.

– S obzirom na to da smo razočarali prvenstveno sami sebe, a onda i sve naše navijače poprilično lošim pristupom i porazom protiv Tatrana, smatram da je vrijeme da se u svojoj dvorani pokažemo u pravom svjetlu. Recept za pobjedu protiv Vojvodine pristup je kakav smo pokazali u Brestu – istaknuo je Luka Stepančić, desni vanjski PPD Zagreba.

>> Veselin Vujović: Momčad je prefina, igrat ćemo muški

Komentara 1

Avatar unfeeling
unfeeling
11:47 25.09.2014.

Vujoviću odradi ovaj posao kao što si odradio igrački i Hrvatska će te nositi na ramenima. Uistinu mislim da su čelnici Zagreba ovaj puta pogodili s pojačanjem. Sretno PPD Zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije