Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PPD ZAGREBA

Vujović će i danas biti dočekan velikim pljeskom Komita

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
13.09.2016.
u 07:58

– U odnosu na prošlu sezonu, Vardar je još jači i sigurno ima ambicija da konačno prvi put ode na završni turnir Lige prvaka. Naravno, nećemo se unaprijed predati i pokušat ćemo iznenaditi, a to znači pobijediti – istaknuo je Stefan Vujić, igrač PPD Zagreba.

Rukometaši PPD Zagreba danas u Skoplju (17.45 sati) igraju drugu utakmicu SEHA Gazprom lige. No, neće u goste Metalurgu, već puno jačem Vardaru koji je prije nekoliko dana prilično uvjerljvo svladao mađarski Veszprem.

– U prve dvije utakmice, protiv Meškova i Metalurga, Vardar nije briljirao, ali je zato protiv Veszprema igrao sjajno. U utakmici s nama veliki je favorit, ne samo što igra kod kuće nego i zato što ima velik izbor dobrih igrača za 
svaku poziciju. Da smo u punom sastavu, s Pavlovićem i Šebetićem, mogli bismo razgovarati o nekim našim šansama danas. Ovako, bit će nam jako teško – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

U momčad se vraća kružni napadač Leon Šušnja, dok je u Zagrebu, kao višak, ostao Josip Ereš.

– U odnosu na prošlu sezonu, Vardar je još jači i sigurno ima ambicija da konačno prvi put ode na završni turnir Lige prvaka. Naravno, nećemo se unaprijed predati i pokušat ćemo iznenaditi, a to znači pobijediti – istaknuo je Stefan Vujić, igrač PPD Zagreba.

Lijepo je da su igrači tako optimistični, no ne treba zaboraviti da je Vardar sa sedam pogodaka prednosti pobijedio Veszprem, doprvaka Europe.

– Pa pobjeda me nije iznenadila, ali me iznenadilo da je Vardar pobijedio s tako velikom prednošću – istaknuo je Vujić.

Za Veselina Vujovića gostovanje kod Vardara uvijek je nešto posebno jer je upravo u tom klubu ostavio dubok trag kao trener. Sigurno će ga navijači Vardara, Komiti, dočekati s velikim pljeskom, kao i Rakovića i Markovića koji su također igrali nekoliko sezona u crveno-crnom dresu. Današnja utakmica bit će i debi Ivana Čupića protiv PPD-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije