Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna pobjeda

Vujović: Bliže smo prolazu, a neki moji igrači moraju se zamisliti kako će dalje

PPD Zagreb - Meškov
Marko Lukunić/PIXSELL
24.11.2014.
u 11:49

Pavlović: U petak je uspješno operirao rame i sinoć je navijao za svoju momčad

Rukometaši PPD Zagreba pobjedom nad Meškovim (25:23) još više su povećali šanse za prolazak u osminu finala Lige prvaka. No, do pobjede nisu došli lako bez obzira što su desetak minuta prije završetka imali plus šest (21:15).

Babić: Zakazao nam napad

- Nevjerojatno da smo u posljednjih desetak minuta primili osam pogodaka koliko za cijelo prvo poluvrijeme. Govorio sam dečkima da ne završavaju napade prebrzo. U obrani sam stalno govorio da treba zaustaviti Manojlovića i Stojkovića, no ni to nismo dobro uradili. Neki igrači morat će se dobro zamisliti nad svojom igrom i morat će se dobro zamisliti mogu li dalje nastaviti uz moje vođenje - rekao je Veselin Vujović.

Bilo je ipak i dobrih stvari.

- Da je Vukić uspio uhvatiti onu presječenu loptu vjerojatno bi završilo neodlučeno. Pamte se na kraju bodovi, a mi ih imamo šest. Ukoliko još kod kuće svladamo La Rioju mislim da ćemo i teorijski ostvariti plasman u osminu finala - rekao je Vujović.

Obrana Zagrebaša veći dio utakmice podsjećala je na onu kada su pobijedili Kiel u prvom kolu skupine.

- Znali smo da će Zagrebaši igrati dobru, jaku i agresivnu obranu. Naš napad je potpuno zakazao i tu treba tražiti uzroke poraza. Na minus šest zvao sam time-out, tražio sam neki rezervni plan. A rezervni plan obično ne uspije dobro. Nama je uspio i došli smo u situaciju da uzmemo bod - istaknuo je Željko Babić, trener Meškova.

Veselin Vujović je onda rekao nešto što je trebao možda reći njegov kolega sa klupe Meškova.

- Željko se ima pravo buniti na suđenje koje nam je išlo na ruku posljednjih pet minuta. Ali, svi mi treneri željeli bi da imamo kod kuće domaćinsko suđenje, a u gostima korektno. A to ne ide - istaknuo je Vujović.

A sada na noge Kielu

Ivan Pešić, hrvatski reprezentativni vratar, bio je kudikamo više raspoložen nego Zagrebov dvojac.

- Užasno mi je žao što sam kroz noge primio 24. pogodak. Da nisam sada bi nosili barem bod u Bjelorusiju - istaknuo je Pešić.

Već u srijedu "plinari" će igrati u Kielu.

- Idemo na noge jednoj mašini. Ali imamo mi mali kamenčić koji im možemo ubaciti u mašinu pa će ona stati - slikovito se izrazio Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

>>Zlatko Horvat: Nedostaje nam napadačke lepršavosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije