Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska s novim izbornikom

Vrijeme je da Babić nadmuri Bergea, igra mora biti bolja

Duvnjak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.05.2015.
u 23:05

- Ne očekujte čuda - upozorio je Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a, na predstavljanju novog stručnog stožera.

Rukometaši Hrvatske vratili su se iz Stavangera gdje su izgubili od Norveške (26:27) u 3. kolu skupine kvalifikacija za odlazak na europsko prvenstvo u Poljsku 2016. godine. Poraz nije tako tragičan kao onaj u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Dohi početkom godine, ali je tragična bila igra.

Željko Babić, novi izbornik, pokušao je u samo dva dana i tri treninga promijeniti sustav igre u obrani i napadu u odnosu na onaj koji smo posljednjih pet godina igrali pod vodstvom Slavka Goluže. Nije ispalo dobro. Ali, sve se da popraviti već sutra kada igramo uzvrat sa Norvežanima. Pobjeda sa dva ili više razlike vratit će nas na vrh skupine.

- Ne očekujte čuda - upozorio je Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a, na predstavljanju novog stručnog stožera.

Dobro, nismo očekivali čuda, ali smo očekivali barem gledljivu igru, barem minimalnu pobjedu ili barem osvojen bod. Ovako ispada da smo od reprezentacije koja spada u vrh svjetskog rukometa nekako naglo pali u reprezentaciju drugog reda.

Željko Babić morat će dobro zasukati rukave ukoliko nas želi vratiti u status favorita na velikim natjecanjima. Norveški izbornik Berge je našeg izbornika u Stavangeru nadmudrio jer je većinu naših akcija pročitao, a u napadu nas iznenadio brzim šutevima s vanjskih pozicija. Zatvorio je crtu pa tri naša kružna igrača (Vori, Marić, Brozović) nisu postigla niti jedan pogodak. A bez dobrog pivota teško se dolazi do pobjede pa makar i protiv Norveške.

>>Mirko Alilović jedini položio ispit, a svi ostali idu na popravni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije