Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zrnić u Nexeu

Vratio sam se u Hrvatsku jer želim biti bliže supruzi i djeci

Vedran Zrnić
Foto: NPH/Pixsell
30.07.2015.
u 09:13

Odmah u prvom kolu SEHA lige s Nexeom igrat ću protiv svog bivšeg kluba Zagreba. No, neće me prati emocije – kaže Zrnić.

Vedrana Zrnića (35) "uhvatili" smo jučer u Istanbulu. Kaže, tu je već četvrti dan na pripremama s Beşiktaşem. Ali, zar niste potpisali za Nexe?

– Ne, tu sam. Treniram s turskim prvakom. Otkud vam to da idem u Našice – malo nas je iznenadio izjavom Vedran.

Pa, klub iz Našica objavio je na svojim stranicama da ste njihov igrač...

– Istina, malo se šalim – rekao je Zrnić i dodao:

– Dugo sam razgovarao sa suprugom i zaključili smo da je vrijeme da se vratim doma nakon 15 godina igranja u inozemstvu. Imamo troje male djece. Bez obzira na to što sam imao vrijedeći ugovor sa Beşiktaşem, u klubu su shvatili moju situaciju i pustili me bez problema. To u Njemačkoj ne bi bilo moguće. Tamo ne mare za ljudske potrebe, tamo vlada čisti profesionalizam. Supruga i djeca živjet će u Zagrebu, a ja ću dolaziti svaki slobodni trenutak – istaknuo je Vedran.

Nakon 15 godina igranja u Sloveniji, Njemačkoj, Poljskoj i Turskoj, vraća se u Hrvatsku. Ali ne u Zagreb, već u Našice.

– Nakon razgovora sa Zdenkom Kodrijem, trenerom Nexea, došao sam do zaključka da mogu svojim iskustvom puno pomoći njegovoj mladoj momčadi. S obzirom na to da me dugo nije bilo u Hrvatskoj, ne poznajem nijednog njihova igrača. Tek sam čuo za Etera, Mrđenovića i Lelića – istaknuo je Zrnić.

Nije mu žao što neće igrati Ligu prvaka?

– Iskreno, nije. Jer, Beşiktaş je preslab da se može nadmetati za jedno od prvih šest mjesta koja vode u osmini finala.

Umjesto u Areni, s PPD Zagrebom igrat će u Kutiji šibica. Naime, da je ostao u Beşiktaşu, onda bi Ligu prvaka igrao u najvećoj zagrebačkoj dvorani. Ovako, SEHA ligu igrat će u "Kutiji".

– Ispalo je da odmah u prvom kolu igram protiv svoje nekadašnje momčadi, ali neće me prati emocije!

>> Barca pokušala dovesti Duvnjaka, Kiel odgovorio: On nam je vođa!

Komentara 1

KU
Kurciban
11:51 30.07.2015.

Dovesti ovakvog igrača je svakako dobro za hrvatski rukomet. Biti će dobar uzor mladim igračima. Svaka čast za NEXE, koji ostavlja dojam zdravog sportskog kolektiva. Nadam se da ćemo osim Zagreba imati još jedan klub koji će napraviti dobar rezultat u Europi (EHF i SEHA)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije