Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Veszprem u Varaždinu nadigrao PPD Zagreb, Nexe pobijedio Vojvodinu

Domagoj Pavlović
Slavko Midžor/PIXSELL
16.12.2015.
u 21:15

Dvije minute prije kraja PPD Zagreb je smanjio na 19:22 i imao napad, no Valčić je izgubio loptu, a u nastavku akcije Mađari su zabili za konačnih 23:19.

U odgođenom susretu petog kola regionalne SEHA lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su u Varaždinu izgubili od Veszprema 19:23.

Bez ozlijeđenih Luke Stepančić, Josipa Valčića, Leona Šušnje i Stipe Mandalinić, PPD Zagreb je protiv jedne od najjačih europskih momčadi uspio pružiti tek dostojan otpor. Gosti su već nakon prvog poluvremena imali osam golova prednosti (16:8) i u nastavku su uspjeli sačuvati prednost.

Hrvatski prvak je u drugom poluvremenu odigrao daleko bolje. Dvije minute prije kraja PPD Zagreb je smanjio na 19:22 i imao napad, no Valčić je izgubio loptu, a u nastavku akcije Mađari su zabili za konačnih 23:19.

Goste su do devete pobjede uz jedan remi predvodili hrvatski rukometaš Renato Sulić i Španjolac Cristian Ugalde sa po pet golova, dok je naš Ivan Slišković dodao tri gola. Mirko Alilović je na vratima Veszprema sakupi devet obrana.

Kod PPD Zagreba najefikasniji su bili Domagoj Pavlović sa četiri, te Zlatko Horvat i Dobrivoje Marković sa po tri gola, a dok je Filip Ivić sakupio osam obrana.

Večeras je igrao i Nexe koji je u odgođenom susretu 11. kola u Našicama pobijedio Vojvodinu 33:27. Nexe su do pobjede predvodili Marin Vegar sa sedam i Tibor Jurjević s pet golova, a odličan je bio i Martin Juzbašić sa 13 obrana. Kod gostiju najefikasniji je bio Nikola Arsenić s osam golova.

Na ljestvici vodi Vardar sa 31 bodom, Veszprem je drugi sa 28 bodova, ali i tri utakmice manje, dok je na trećem mjestu PPD Zagreb sa 27 bodova i utakmicom manje. Tatran Prešov na četvrtom mjestu također ima 27 bodova, peti je Meškov Brest sa 21 bodom, koliko ima i Nexe na šestoj poziciji.

>>Možda na Olimpijske igre odem kao izbornik Hrvatske

Komentara 1

DU
Deleted user
06:53 17.12.2015.

Sulić žari i pali u Vespremu....kao što novine kaže jednom od najboljih klubova u europi...a nema mjesta među kaubojima...., smiješno....!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije