Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselin Vujović:

Vapaj za kružnim napadačem, eh da nam je ostao Brozović...

Veselin Vujović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
02.07.2015.
u 08:49

Strijelac čudnog pogotka protiv 
La Rioje odlazi 
u Eisenach

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, jučer je kratko navratio u klub. Kratko, jer je ipak vrijeme godišnjih odmora i njegovi su se igrači razletjeli po obali. Dobro, ne baš svi. Filip Ivić i Lovro Mihić odradili su trening u teretani.

Ide Fićo na Mljet

- Bio sam malo na moru, na otoku Pagu. Na odmor ću ponovno početkom sljedećeg tjedna, ići ću s prijateljima na Mljet i u Dubrovnik - istaknuo je Fićo.

Veselin je bio još i dobre volje s obzirom na to da će imati, zasad, nešto slabiju momčad nego lani kada je igrao četvrtfinale Lige prvaka.

- Nema baš ništa nova. Znate da su nam došli Stefan Vujić i Josip Šandrk. Dobra vijest je da je u klubu ostao vratar Ivan Stevanović. Ono što je prioritet drugi je kružni napadač. Nakon što su u Njemačku otišli Brozović i Čorić ostali smo samo na Šušnji. U pregovorima smo s Marićem iz Poreča i Kozinom koji igra u Austriji - istaknuo je Vujović, koji je naglasio da će mu najviše nedostajati Josip Valčić, koji će zbog oporavka propustiti prvih nekoliko mjeseci u novoj sezoni.

Trener "plinara" ne mora se brinuti za desnu stranu napada, gdje ima Stepančića, Šebetića i Vuglača, ne treba se brinuti za vratara (Ivić, Stevanović) i krila (Šprem, Kovačević, Mihić, Horvat, Raković). No, problem je sredina i lijeva strana, koju će do povratka Valčića i Mandalinića morati pokrivati Obranović, Vujić i Pavlović.

- Pripreme počinju 22. srpnja. Nakon dva dana odlazimo na Roglu, a onda počinje serija turnira - istaknuo je Vujović.

Igrat će zagrebaši između ostaloga na Sparkkase kupu, 8. i 9. kolovoza. Uz "plinare" tamo će igrati Veszprem, Kiel, Füchse i Baia Mare. Potom slijede turniri u Grazu, od 20. do 22. kolovoza, te Parizu (potkraj kolovoza). I onda, sredinom rujna, Liga prvaka. Kiel je prvi gost...

Balić od jučer radi...

Klub je ovih dana posjetio Denis Špoljarić, nekadašnji igrač koji ove sezone nije igrao zbog ozljede. No, teško će nekadašnji "ministar obrane" zaigrati za "plinare".

A od jučer je Ivano Balić i službeno zaposlenik u Hrvatskom rukometnom savezu.

Od jučer je službeno postao koordinator za muški rukomet. Na tom mjestu naslijedio je Zorana Gopca. Jasno da se Ivano jučer nije pojavio u kancelariji HRS-a i počeo raditi. Ipak je vrijeme odmora, a Ivanu odmor itekako treba nakon naporne sezone u njemačkoj ligi.

>> Veselinu Vujoviću ispunila se želja, izbjegao je Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije