Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PPD ZAGREBA

Vujović: Utakmica s Bešiktašom nam je 'biti ili ne biti'

Veselin Vujović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
24.11.2015.
u 13:48

- Utakmica s Bešiktašem je utakmica za biti ili ne biti. Sada nakon dva poraza od Flensburga moramo se izboriti za petu ili šestu poziciju koja vodi u drugi krug i moramo pobijediti Bešiktaš - kazao je Vujović

Utakmica protiv Bešiktaša je biti ili ne biti, izjavio je  danas trener PPD Zagreba Veselin Vujović uoči susreta 9. kola EHF Lige prvaka u kojemu će u četvrtak 26. studenog u Areni Zagreb ugostiti turski Bešiktaš.

- Utakmica s Bešiktašem je utakmica za biti ili ne biti. Kada smo igrali u Turskoj bili smo smatrani favoritima, ali smo imali nekih problema nakon tog poraza. Sada nakon dva poraza od Flensburga moramo se izboriti za petu ili šestu poziciju koja vodi u drugi krug i moramo pobijediti Bešiktaš - kazao je Vujović, dodajući kako situacija s ozlijeđenima u momčadi nije sjajna.

- Onima koji su bili ozlijeđeni prije Flensburga pridružio se i Kontrec koji ima kontuziju rebra i lakta. Ne znam hoće li biti u sastavu za utakmicu u četvrtak - dodao je. 

- No, ostali igrači i mi u stručnom stožeru smo svjesni da, ako želimo ostvariti dobar plasman i pokazati kakvu kvalitetu imamo, moramo dobiti Bešiktaš - naglasio je.

Na konferenciji za novinare je uz Vujovića bio i igrač Dobrivoje Marković koji je također naglasio važnost ove utakmice.

- Ovo je za nas utakmica polusezone, moramo dobiti Bešiktaš i nakon toga imamo tjedan dana da se spremamo za Vislu i da se borimo za poziciju broj pet - kazao je Marković.

>> Četvrto mjesto u skupini sad je daleka budućnost...

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
14:35 24.11.2015.

Želim Vam uspjeh u igri naprijed do pobjede .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije