Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD ZAGREB KOD BORCA

Vujović protiv Dvoršeka, kojeg je on smijenio

Boris Dvoršek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
06.10.2015.
u 07:00

Zbog lakših ozljeda danas na put neće ići Luka Stepančić, Antonio Kovačević i Domagoj Pavlović

Boris Dvoršek bio je trener rukometaša PPD Zagreba dok ga nije smijenio Veselin Vujović. Danas će ova dva trenera biti na suprotnim stranama - Dvoršek će sjediti na klupi banjolučkog Borca, koji će večeras u Boriku (20 sati) ugostiti zagrebaše, koji su sigurno još pod dojmom poraza od Veszprema u Ligi prvaka.

- Želja mi je osvojiti dva boda. No, želja je jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Činjenica je da dobro poznajem momčad jer sam gotovo sve igrače trenirao. No, oni su igrački kvalitetniji bez obzira na to što dolaze oslabljeni. Očekujem punu dvoranu i veliku podršku s tribina - istaknuo je Boris Dvoršek.

U Zagrebu će sigurno ostati Luka Stepančić, koji ima velikih problema s leđima, ali i Domagoj Pavlović te Antonio Kovačević, koji su lakše ozlijeđeni. Sva bi trojica trebala biti spremna za nedjeljnu utakmicu Lige prvaka kada "plinari" gostuju kod PSG-a.

- Moramo zaboraviti Veszprem i koncentrirati se na večerašnju utakmicu koja će biti sve samo ne laka. Znam iz iskustva da će u Boriku biti vruća atmosfera, ali mi se moramo vratiti na stazu pobjeda. Ne bi bilo dobro da upišemo dva poraza zaredom - rekao je Filip Ivić, vratar PPD Zagreba. 

>> U Zagrebu se osjećam odlično, ljudi mi prilaze i daju podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije