Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti Vujović:

Po što ste ovdje došli, gdje vam je karakter!?

Veselin Vujović
Goran Stanzl/PIXSELL
12.10.2015.
u 08:30

Zagrebaši nisu napravili niti jedan oštriji prekršaj na Karabatiću...

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su drugi uzastopni poraz u skupini Lige prvaka. Očekivano su izgubili na gostovanju kod PSG-a (23:34), ali možda je bilo malo onih koji su očekivali ovako uvjerljiv poraz našeg prvaka.

Neprepoznatljiva igra

Već nakon 12 minuta Veselin Vujović, trener PD Zagreba, potrošio je oba time-outa, kada je na semaforu stajalo 8:1 za domaćina. Zagrebaši su igrali neprepoznatljivo u napadu, bez ideje, bez hrabrosti da uopće upute šut. Kako su igrali u obrani teško je reći jer su pogotke primali uglavnom iz brzih kontri. U prvom poluvremenu imali su „plinari" deset izgubljenih lopti.

- Po što ste ovdje došli!? – zagrmio je na drugom time-outu Veselin Vujović.

Izgledalo je kao da su se igrači hrvatskog prvaka unaprijed predali. I dobro je da je Ivan Stevanović bio raspoložen na vratima jer bi poraz bio još užasniji.

- O samoj utakmici zaista nemam što za reći. Izgubili smo je u desetoj minuti. U Pariz nismo došli sa posebno velikim ambicijama, ali sam mislio da će moja momčad pokazati malo veći karakter. Naše utakmice u kojima moramo tražiti pobjede i prolazak u osminu finala su Wisla, Flensburg i Celje. U ovom trenutku PSG i Veszprem su jače momčadi, između njih će se voditi borba za prvo mjesto – rekao je Veselin Vujović.

Poznavajući Veselina Vujovića ovo je bila samo jedna blaža izjava za javnost, no sigurno je jako, jako ljut na svoje igrače. I ovaj tjedan bit će sigurno napeto na treninzima jer u subotu dolazi poljska Wisla. To je utakmica koja se u Areni jednostavno ne smije izgubiti. Morat će zagrebaši povratiti onu svoju čvrstu igru u obrani. U Parizu nisu napravili niti jedan oštriji prekršaj na Karabatiću i Hansenu. A njih dvojica su tu situaciju jako dobro koristili i doslovce su izbombardirali Stevanovića.

Odlučeno u prvom dijelu

- Utakmica je odlučena u prvom poluvremenu. Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu kao rijetko do sada. Igrali smo jako agresivno u obrani, a u napadu smo bili koncentrirani. To je bio razlog što je Zagreb izgubio volju u prvom dijelu utakmice. Prava momčad igra drugo poluvrijeme sa istom voljom i agresivnošću. Mi to nismo pokazali i to nam još uvijek nedostaje – rekao je Zvonimir Serdarušić, trener PSG-a.

>> Najskuplja momčad svijeta bez problema potopila PPD Zagreb

Komentara 3

Avatar Castro
Castro
11:11 12.10.2015.

Vujovic ima pravo kada na bilo koji nacin motivira svoje decke pa neka to bude i zestoka kritika....da je bar Niko Kovac skakao na one dvije tekme zbog kojih se danas tresemo. A to o regiji i pripadnosti , to puse samo jos oni preko Drine...zato i jesu tamo. Svijest danasnjeg covjeka je puno dalje otisla , oni su jadni ostali u sjeni i ne micu se . Zalosno. Sretno Zagrebu i cestitke Vujovicu. Ostani kod nas koliko zelis.

LJ
ljeposava
08:47 12.10.2015.

za pobedu protiv mađara zaslužan vujović. za rekordan poraz protiv vrancuza krivi igrači, kad je loino červar pobeđivo zaslužni su bili igrači a kad su gubili kriv je bio červar, ma tko to može platiti

DU
Deleted user
14:31 12.10.2015.

Meni je najviše žao što se toliko perspektivni Stepančić sve više gubi na terenu. Nevjerovatno, ali desni vanjski na kraju postaje problem PPD-a. S druge strane, svaka čast Pavloviću i Obranoviću na njihovoj fighterskoj konstantnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije