Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PPD ZAGREBA

Vujović: Nema dobrog i jeftinog igrača

Veselin Vujović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
12.02.2016.
u 16:19

- S postojećim kadrom morat ćemo igrati do kraja sezone pa što bude. Nekako će biti najteže “krpati” se na mjestu desnog vanjskog pucača, gdje imamo samo Šebetića.

Stipe Mandalinić, Josip Valčić i Leon Šušnja nakon duljeg vremena igrali su ozbiljnu utakmicu, protiv PSG-a. Statistički, najbolje je od njih trojice igrao Stipe Mandalinić koji je postigao pet pogodaka.

– Ukupna ocjena njegove igre bila bi još bolja da na kraju utakmice nije ishitreno šutirao u trenutku kada smo lovili zaostatak. Nije važno, on je igrač kojem je zadaća da što više šutira na suparnička vrata i koji šutem može puno toga riješiti. Sad je možda promašio, ali drugi put će pogoditi. U svakom slučaju on će nam biti veliko pojačanje do kraja sezone na mjestu lijevog vanjskog pucača – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Šušnja s viškom kilograma

Leon Šušnja?

– Vidjelo se da dugo nije igrao. Noge su mu bile teške, a i dobio je nekoliko kilograma. Njegovom igrom ne mogu biti zadovoljan. Trebat će mu dosta utakmica da se vrati u formu u kakvoj je bio na početku sezone – istaknuo je trener zagrebaša.

Josip Valčić?

– Jako se trudio, osjećala se kod njega velika želja da igra što bolje, ali je puno griješio. Opet, kada igrate protiv moćnog PSG-a pogreške se jednostavno moraju dogoditi jer francuska momčad igra iznimno dobro u obrani – istaknuo je Vujović.

Šteta, možda ste mogli osvojiti bod(ove) koji bi vam itekako dobro došli u nadmetanju za četvrto mjesto u skupini.

– S obzirom na to tko nas sve može dočekati u osmini finala iz skupine B (Löwen, Kielce, Vardar ili Pick Szeged, nap. a.) ispada da je svejedno hoćemo li biti četvrti ili peti. Za ulazak u osminu finala treba nam domaća pobjeda nad Celjem, koje će do te naše utakmice vjerojatno već ispasti iz kruga momčadi koje mogu računati na plasman među 16 najboljih. Jer, nekako mi je teško vjerovati da će slovenski prvak ovaj vikend slaviti u Plocku pobjedu nad Wislom – kazao je Vujović.

Nekako se čini da bi pojačanja na mjestu desnog vanjskog ili kružnog napadača dobro došla do kraja sezone.

Usamljeni Šebetić

– To je pitanje za upravu kluba, a ne za mene. Naravno, da se mene pita, sigurno bismo se pojačali. No, očigledno na tržištu ovaj put nije bilo dobrog, a jeftinog igrača. S postojećim kadrom morat ćemo igrati do kraja sezone pa što bude. Nekako će biti najteže “krpati” se na mjestu desnog vanjskog pucača, gdje imamo samo Šebetića.

Sad počinje stalno igranje srijedom i subotom.

– U subotu nas čeka Spartak u Subotici, pa Tatran u Zagrebu, zatim odlazimo u Veszprem... Gostovanje u Subotici na papiru izgleda lagano, no ne želim se dovesti u situaciju da lošom igrom pokvarimo trenutačno dobro ozračje u momčadi. Mislim da neću puno mijenjati sastav jer Mandaliniću, Šušnji i Josipu Valčiću trebaju utakmice da što prije dođu u formu – zaključio je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba. 

>> Nije li ovo najbolji gol koji ste ikada vidjeli?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije