Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Veselin Vujović: Navijače možemo vratiti dobrim igrama

PPD Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
25.11.2015.
u 09:31

Pobjedom nad Beşiktaşem i s osam osvojenih bodova išli bismo puno lakše na gostovanje kod Wisle – istaknuo je Veselin Vujović.

Samo nekoliko dana nakon poraza od Flensburga rukometaši PPD Zagreba igraju novu utakmicu u skupini Lige prvaka. Ovoga puta u Arenu (četvrtak, 26. studenog) dolazi Beşiktaş. Turska momčad u osam utakmica ima samo jednu pobjedu, i to baš protiv zagrebaša (32:30) u Istanbulu.

I Tin Kontrec izvan stroja

– Za nas je to utakmica biti ili ne biti. To je utakmica koja se jednostavno mora pobijediti ako se želimo plasirati u osminu finala. Nažalost, na sve one prijašnje ozljede imamo novu. Tin Kontrec prilično se ozbiljno ozlijedio protiv Flensburga pa postoji mogućnost da na raspolaganju imam samo jednog kružnog napadača – Sabljića – istaknuo je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Pitanje je hoće li PPD Zagreb imati dovoljno jaku podršku s tribina. Naime, dolazi neatraktivan suparnik i još je radni dan.

– Kako slabo igramo, tako je i slab posjet na tribinama. Dakle, nema nam druge nego da počnemo dobro igrati pa će se gledatelji vratiti u puno većem broju u dvoranu – istaknuo je Vujović.

U turskoj momčadi igra jako puno igrača s prostora bivše Jugoslavije – Ninčević i Buljubašić iz Hrvatske, Pribak iz Makedonije, Dačević, Kocić, Đukić i Rašić iz Srbije. To su i jedini stranci u klubu.

– Najviše problema u prvoj utakmici zadavao nam je Nemanja Pribak, ali i turski reprezentativac Döne koji je postigao previše laganih pogodaka. Za njega smo pripremili posebnu taktiku. Zanimljivo je da je to momčad koju nitko baš nije rezultatski "pregazio". No na kraju krajeva oni su naši veliki dužnici i moramo im uzvratiti istom mjerom. S pobjedom i osam bodova išli bismo puno lakše na gostovanje kod Wisle – istaknuo je Vujović.

Tko će najviše nedostajati Vujoviću u četvrtak?

Šušnja najviše nedostaje

– Leon Šušnja. On je naš prvi kružni napadač, ali i ključni čovjek obrane. Lani smo bili momčad koja je primila najmanje pogodaka u Ligi prvaka. Ove godine to nije slučaj. Jednostavno nemam na raspolaganju momčad od lani, a i trenutačno mi nedostaje pet-šest igrača zbog ozljeda. Nemam veliku mogućnost rotacije. Nadam se da ću u skoroj budućnosti imati na raspolaganju momčad po svom ukusu – zaključio je trener PPD Zagreba.

>>Vujović: Utakmica s Bešiktašom nam je 'biti ili ne biti'

Komentara 2

Avatar Oneill
Oneill
09:37 25.11.2015.

Viste talentirani neki vise neki manje ali od velikih stvari ste daleko ali viste nasi i mi vas volimo iako neosvajate Europske titule.

DU
Deleted user
12:44 26.11.2015.

Nadam se da će konačno golmani imati svoj dan. A onda i uz ovako slabu igru i (ne)zalaganje u obrani ne bi smjelo biti problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije