Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na korak do 25. naslova

Veselin Vujović: Hrvatskoj ligi trebaju dva, tri jaka kluba

PPD Zagreb
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/6
19.05.2016.
u 12:23

Rukometaši PPD Zagreba naslov će potvrditi već u petak kada će u Kutiju šibica u goste doći Varaždin. Bit će to repriza finala kupa

U derbiju Lige za prvaka Hrvatske, rukometaši PPD Zagreba pobijedili su u gostima Nexe sa 27:25. Rezultat možda govori da je bila uzbudljiva i neizvjesna utakmica, no bilo je daleko od toga.

- Vodili smo sa 24:18 devet minuta prije kraja pa sam uveo u igru dečke koji ne igraju puno. Nismo ni u jednom trenutku bili u opasnosti da bi nas Našičani mogli iznenaditi. Za razliku od one utakmice u polufinalu kupa, igrali smo laganijim gasom - rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

U sastavu “plinara” sjajan je bio Ivan Stevanović sa 15 obrana. Najefikasniji su bili Luka Šebetić sa osam, te Stipe Mandalinić sa četiri pogotka, bez promašaja.

- Još nismo teorijski osvojili naslov prvaka Hrvatske. Imamo četiri boda više od Nexea, a do kraja su ostala još tri kola. Naravno da ne možemo izgubiti nijednu od te tri utakmice tako da se naslov već može upisati u anale kluba - istaknuo je Vujović.

Naslov će se tako potvrditi već u petak kada će u Kutiju šibica u goste doći Varaždin. Bit će to repriza finala kupa. A do kraja prvenstva PPD Zagreb još će u goste Dubravi (utorak), a u četvrtak protiv Zameta će se podijeliti medalje i pehar za novi naslov prvaka - 25 od mogućih 25.

- Bilo bi puno bolje kada bi hrvatska liga bila mrvicu jača, kada bi se našla dva, tri kluba koji bi nam mogla parirati - rekao je Vujović.

Ali, to se ne može dogoditi u bliskoj budućnosti...

- Nažalost, znam i ja to - istaknuo je trener PPD Zagreba.

Nakon završetka lige Vujović će u Šabac, ili?

- Možda odem pogledati završni turnir Lige prvaka u Köln. Bit će to jedan od neizvesnijih završnih turnira i teško je predvidjeti novog prvaka.

>>Rukometaši PPD Zagreba po 23. put osvojili hrvatski kup

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije