Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD PROTIV SLOVENACA

Vujović: Gorenje je momčad za Ligu prvaka

Veselin Vujović
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
20.09.2016.
u 08:10

– Očekuje nas jedna ozbiljna utakmica, protivnik koji je jako kvalitetan i koji je u odnosu na lani dosta izmijenio ekipu - rekao je Vujović.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, u idućih pet dana moći će uživo vidjeti u kakvoj su formi reprezentativci Slovenije koji igraju za Gorenje i Celje. Naime, Vujović je izbornik Slovenije, a kao trener “plinara prvo će danas u Sutinskim Vrelima ugostiti Gorenje (18 sati) u 3. kolu SEHA Gazprom lige, a onda će u subotu gostovati u Celju u 1. kolu Lige prvaka. Što se tiče igračkog kadra, Horvat i Kontrec lakše su ozlijeđeni i njihov je današnji nastup upitan. Dobra je vijest da je s treninzima počeo Luka Šebetić.

– Očekuje nas jedna ozbiljna utakmica, protivnik koji je jako kvalitetan i koji je u odnosu na lani dosta izmijenio ekipu. Mislim da bi oni sigurno danas bili u skupini Lige prvaka da se taj kvalifikacijski turnir u Prešovu igrao nešto kasnije, jer dobro je znano da ekipe koje na ljeto promijene veći broj igrača redovito imaju problema s uvodnim danima sezone – rekao je Vujović.

Matevž Skok, vratar PPD Zagreba, branio je u Gorenju.

– Premda su promijenili dobar broj igrača, ja izuzetno poštujem i mogu reći da dosta dobro poznajem ekipu Velenja. Osim Srbina Mitrovića poznajem sve druge igrače, mislim da dobro igraju i da im nedostaje tek vratar Klement Ferlin. Mi moramo podići razinu obrane u odnosu na ono što smo pokazali u Skoplju – zaključio je slovenski vratar. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije