Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB DOZNAO PROTIVNIKE

Vujović: Dobili smo skupinu po mjeri

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
02.07.2016.
u 09:46

– Zanimljivo je da će u skupini B igrati četiri kluba SEHA Gazprom lige – Vardar, Celje, Meškov i PPD Zagreb. Bit će dovoljno vremena da se što bolje upoznamo – rekao je Vujović.

U danskom gradu Glostrupu održan je ždrijeb Lige prvaka i Lige prvakinja. Zašto je ždrijeb bio u Danskoj, a ne tradicionalno u Beču? Zato što je u Glostrupu sjedište tvrtke Select čijim će se loptama igrati u novoj sezoni. A ždrijeb je rukometašima PPD Zagreba donio dobru skupinu. Možda suparnici nisu tako atraktivni kao prošlih sezona, nema Kiela, Barcelone, Veszprema, PSG-a...

Skupina po mjeri

– Dobili smo skupinu po mjeri. Sa svim tim momčadima možemo igrati ravnopravno, svakoga možemo pobijediti u zagrebačkoj Areni. Naravno, nisu to laki suparnici, mogu i oni nas iznenaditi. Pokušat ćemo osvojiti što bolje mjesto u skupini kako bismo u osmini finala dobili lakšeg suparnika. Gledateljima će najatraktivniji biti dolazak poljskog Kielcea, pobjednika Lige prvaka – istaknuo je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Filip Ivić, tek što je otišao s vrata PPD Zagreba, vraća se u svoju omiljenu dvoranu, ali sada u dresu Kielcea. U poljskom prvaku igra i Manuel Štrlek, dijete Zagreba, reprezentativno lijevo krilo. Koga ćemo još u Areni gledati u Ligi prvaka? S Vardarom dolaze Ivan Čupić, Luka Cindrić i Igor Karačić, sva trojica reprezentativci Hrvatske. Ivan Pešić i Ljubo Vukić brane boje Meškova, a u Pick Szegedu su Marin Šego, Denis Buntić i Alen Blažević.

Voriju ne treba prilagodba

– Zanimljivo je da će u skupini B igrati četiri kluba SEHA Gazprom lige – Vardar, Celje, Meškov i PPD Zagreb. Bit će dovoljno vremena da se što bolje upoznamo – rekao je Vujović.

Kako je Vujović i izbornik Slovenije, s kojom ide na Olimpijske igre, izostat će dobar dio priprema.

– Vjerujem da će moji pomoćnici odlično obaviti posao. Što se tiče pojačanja, tri Slovenca bit će sa mnom na pripremama, a Voriju ne treba prilagodba jer je u klubu bio godinama – zaključio je Vujović.

U skupini A igrat će osam naših igrača – Sulić, Slišković, Kopljar, Alilović (svi Veszprem), Stepančić (PSG), Duvnjak, Brozović i Lacković (svi Kiel). Prođu li rukometašice Podravke Vegete kvalifikacije, igrat će u skupini A Lige prvakinja s Budućnosti, Thüringenom i Metzom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije