Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Velika pobjeda Zagreba! Pao je RN Löwen

PPD Zagreb - Lowen
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/13
01.12.2016.
u 20:48

- Čestitam dečkima na sjajnoj predstavi u drugom poluvremenu. Drugih 30 minuta igrali smo kako bi ja želio da igramo stalno. U prvom poluvremenu smo imali problema i morao sam igrače u pauzi smiriti za nastavak. Ovo nam je važna pobjeda - poručio je Ivandija.

U susretu 9. kola B skupine Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb pobijedili su u Areni njemački Rhein-Neckar Löwen 25:21 (10:15) upisavši drugu pobjedu u skupini.

Do sada jedinu pobjedu hrvatski prvak je ostvario u petom kolu pobijedivši na svom parketu vodeću momčad skupine Vardar 28:27.

Nakon prvog poluvremena susreta protiv RN Löwena činilo se kako će to i dalje biti jedino slavlje Zagrebaša. Njemački sastav je nakon prvih 30 minuta imao pet pogodaka razlike (15:10). Međutim, u nastavku je momčad Silvija Ivandije odigrala fantastično. PPD Zagreb je drugi dio utakmice dobio 15:6 nadoknadivši veliki zaostatak. Na koncu je hrvatski prvak slavio 25:21.

Bila je ovo možda i ključna utakmica PPD Zagreba u borbi za plasman u osminu finala. Da su Zagrebaši izgubili i ovaj susret izgledi za plasman u drugi krug bili vrlo mali. 

- Čestitam dečkima na sjajnoj predstavi u drugom poluvremenu. Drugih 30 minuta igrali smo kako bi ja želio da igramo stalno. U prvom poluvremenu smo imali problema i morao sam igrače u pauzi smiriti za nastavak. Ovo nam je važna pobjeda - poručio je Ivandija.

PPD Zagreb je do pobjede predvodio Igor Vori s pet golova, dok su Lovro Jotić, Luka Šebetić, Zlatko Horvat i Josip Valčić zabili po tri gola. Odličan je bio, posebice u drugom poluvremenu i vratar Matevz Skok s deset obrana. U redovima njemačkog sastava najefikasniji su bili Dejan Manaskov s pet i Mads Larsen sa četiri gola. 

REZULTATI:

PPD ZAGREB - RN Löwen 25:21

Igrano 30. prosinca:

Kristianstad - Meškov     29:29

3. prosinca: 

Pick Szeged - Celje PL

4. prosinca:

Kielce - Vardar

POREDAK: Vardar 12, Kielce 12, Pick Szeged 11, RN Löwen 11, Meškov 9, Celje PL 5, Kristianstad 4, PPD ZAGREB 4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije