Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica

Upravni odbor HRS-a izglasao povjerenje izborniku Željku Babiću

Željko Babić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
25.10.2016.
u 17:07

Izbornik Babić podnio je ostavku na svoju dužnost nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih igara, ali je tu ostavku povukao nakon što je koordinator za muški rukomet Ivano Balić izjavio kako Babić i dalje ima njegovo povjerenje

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) izglasao je daljnje povjerenje izborniku hrvatske muške seniorske reprezentacije Željku Babiću za rad u reprezentaciji. 

- Jedna od točaka dnevnog reda Sjednice Upravnog odbora je bila raspravljanje i odlučivanje o statusu Željka Babića. Željko Babić je još jednom povukao svoju pisanu ostavku i na Upravnom odboru je izglasano da se i dalje da povjerenje Željku Babiću. Time Željko Babić ostaje izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije i smatra se da njegova ostavka nije ni bila podnesena - kazao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Izbornik Babić podnio je ostavku na svoju dužnost nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih igara, ali je tu ostavku povukao nakon što je koordinator za muški rukomet Ivano Balić izjavio kako Babić i dalje ima njegovo povjerenje.

Glavni tajnik HRS-a Damir Poljak još jednom je dobio povjerenje Upravnog odbora za novi mandat u trajanju od četiri godine.

- Želim zahvaliti Upravnom odboru na uspješnoj suradnji protekle četiri godine u sklopu kojih smo odradili veliki dio posla u smislu organizacije natjecanja koje smo dobili, kao i ustroja Uredovnice HRS-a te se zahvaljujem na ukazanom povjerenju za naredne četiri godine. Za naredno mandatno razdoblje kao najveći zadatak nameće se priprema i organizacija Europskog prvenstva 2018. u Hrvatskoj, a radit će se i na konsolidaciji stabilnog financiranja HRS-a - rekao je glavni tajnik Damir Poljak.

Uoči same sjednice Upravnog odbora, održana je i sjednica Inicijativnog odbora HRS-a za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj na kojoj je predstavljen troškovnik Prvenstva, prezentirane su održane i planirane promocijske aktivnosti te izvješće o inspekciji gradova domaćina i dvorana od strane EHF-a.

Komentara 1

RU
RUKOMET333
19:01 27.10.2016.

Znaci idemo do kraja? Ili slijedeceg kiksa.. Koji cirkus. Nije ni cudo ko to sve radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije