Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obranio zicer

VIDEO Pogledajte kako slavni Omeyer bodri svoje Parižane hrvatskim uzvikom!

Thierry Omeyer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
25.10.2016.
u 16:29

Francuz je Dancima obranio zicer s lijevog krila, okrenuo se svojoj klupi i uz stisnute šake viknuo: Ajde!

Francuski rukometni vratar Thierry Omeyer (39) često dolazi u Hrvatsku na odmor ili na razne seminare. Igrao je s mnogim hrvatskim igračima i naučio je poneku našu riječ.

Ove sezone Omeyer u PSG-u igra s Lukom Stepančićem i Halilom Jaganjcem dok mu je zamjena Slovenac Gorazd Škof. Prije je igrao s Vorijem, Gojunom, Kopljarom...

Zato ne čudi njegov uzvik na hrvatskom na utakmici protiv Bjerringbroa. Francuz je Dancima obranio zicer s lijevog krila, okrenuo se svojoj klupi i uz stisnute šake viknuo: Ajde!

Barem se tako čini, a i službena stranica PSG-a objavila je snimku s opisom: Thierry Omeyer mogao bi razgovarati s Hrvatima! #Ajde.

Komentara 6

SW
swensson
08:08 26.10.2016.

To j turski izraz!

TW
TWITOIST
16:41 25.10.2016.

Posli mi ko Srbi.

BA
balance
19:53 25.10.2016.

Malo vam ne rekoh da vam je strinu 'zakart'o''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije