Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ahilova tetiva

Teška ozljeda Blaženka Lackovića

Blaženko Lacković
Foto: DPA/Pixsell
23.11.2014.
u 10:15

Sigurno će biti potrebna operacija, a oporavak će dugo trajati.

Blaženko Lacković, rukometaš skopskog Vardara, ozlijedio je ahilovu tetivu u 6. minuti utakmice u Veszpremu i oporavak će dugo potrajati. Sigurno će biti potrebna operacija.

Lac je prošle godine zbog ozljeda izostavljen s popisa igrača za EP u Danskoj, a sada ga sigurno neće biti ni na popisu za SP u Kataru.

Liga prvaka, 6. kolo: Metalurg - La Rioja 29:28, Kiel (Duvnjak 4) - PSG (Vori 4, Kopljar, Gojun 1) 33:29, Veszprem (Alilović, Sulić 3) - Vardar (Karačić 2, Lacković) 32:24, Čehovski medvjedi - Montpelliter (Losert) 33:34, Dunkerque - Pick Szeged (Blažević 1) 23:24; Liga prvakinja: Thüringen - Vardar (Penezić 6, Zebić 4) 21:20.

>>Uživao sam gledajući Hrvatsku protiv Italije, a Mamić je super lik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije