Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Sulić: Nije mi jasno zbog čega trener PSG-a ne stavlja Vorija

Renato Sulić
Foto: NPH/Pixsell
28.04.2014.
u 10:35

Od hrvatskih igrača u Kölnu ćemo imati tek trojicu, dok smo primjerice lani imali osmoricu.

Na završnom turniru rukometne Lige prvaka u Kölnu, 31. svibnja i 1. lipnja, igrat će njemački Kiel i Flensburg, španjolska Barcelona te mađarski Veszprem.

Od hrvatskih igrača u Kölnu ćemo imati tek trojicu, dok smo primjerice lani imali osmoricu. Od te trojice jedan rijetko ulazi u igru - Goran Bogunović, član Flensburga. No, zato su druga dvojica stožerni igrači Veszprema: Mirko Alilović na vratima i Renato Sulić u obrani i na crti u napadu.

Mađarski prvak je u dvije utakmice bio bolji od Pariza, najskuplje momčadi ove sezone u Europi (proračun 13 mil. €).

- Nakon pobjede u Parizu od dva razlike znali smo da je to rezultat koji zavarava. Zato smo pred 6000 naših navijača od prve minute krenuli silovito. Na kraju je bilo uvjerljivih pet za nas. Mnogi su vidjeli Parižane u finalu, ali očito je tamo problem trener. Imaju sjajnih pojedinaca, svjetske klase, a nisu napravili ništa - rekao je Sulić, dodavši:

- Ne razumijem zašto Gojun ne igra u obrani, te zašto Vori nije prvi kružni napadač. U subotu je bio samo zato što je njihov trener vidio da njegov prvi izbor Gunnarsson nema izgleda protiv naše čvrste obrane - istaknuo je Renato Sulić, koji će kao i Mirko Alilović prvi put igrati na Final-fouru Lige prvaka. Prvi put će i Veszprem igrati na završnom turniru.

- Ne znam kako to ide s ulaznicama, ali očekujem da će biti puno naših navijača. Koga bih rado vidio u polufinalu? Pa ako baš moram reći, onda bi za nas najbolji izbor bio Flensburg. Jer Kiel i Barcelona su ove sezone doista jaki. Barca me baš ugodno iznenadila jer je nadoknadila minus sedam iz prve utakmice - rekao je Sulić, koji je s osam pogodaka bio najbolji igrač uzvratne utakmice.

Vori i Sulić dugo su bili tandem kružnih napadača u hrvatskoj reprezentaciji. Vori je danas kapetan, a Sulić više ne želi igrati za Hrvatsku.

- Pozdravio sam se s našim dečkima iz Pariza, vremena za dulje druženje nisam imao jer mi je došla obitelj na utakmicu - kazao je Renato Sulić, koji jedva čeka nastup u Kölnu.

>> Flensburg se provukao u Skoplju, Barcelona i Veszprem prošli na FF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije