Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas naroda

Što mislite o smjenama Babića, Balića i Metličića? Tko treba biti izbornik?

Ivano Balić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
31.01.2017.
u 16:35

- Smijenjeni su zbog načina na koji je reprezentacija vođena u zadnjih godinu dana, počevši od natjecanja u Poljskoj pa sve do ovoga u Francuskoj.

Nakon današnje sjednice Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza Željko Babić više nije izbornik rukometne reprezentacije. Na izvanrednoj sjednici izglasano je nepovjerenje izborniku Babiću, ali i koordinatoru Ivanu Baliću te čalnovima Babićeva stručnog stožera.

- Smijenjeni su zbog načina na koji je reprezentacija vođena u zadnjih godinu dana, počevši od natjecanja u Poljskoj pa sve do ovoga u Francuskoj. Ništa se nije popravilo od Poljske, preko Herninga, Rija pa sve do Francuske. Ja tu ne pričam o struci već o nekim stvarima koje su se događale u vođenju reprezentacije i što se tiče samog vođenja - rekao je Tomislav Grahovac, rekao je nakon sjednice predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Hrvatska je u Francuskoj osvojila četvrto mjesto na svijetu, što bi prije početka natjecanja bilo proglašeno uspjehom. No, očito se čelnicima Saveza nešto nije svidjelo u načinu na koji je reprezentacija vođena.

Sada će se kroz mjesec dana odlučiti o tome tko će biti nasljednik Željka Babića, a kandidata je mnogo. Od Line červara, Veselina Vujocvića i Noke Serdarušića pa sve do Goluže, Kljajića, Smajlagića...

O cijelom ovom slučaju zanima nas i vaše mišljenje, pa u našim anketama možete pokazati vaš stav oko ndanašnjih smjena te o tome tko bi trebao biti izbornik...

Komentara 20

PO
postolar
16:49 31.01.2017.

Kod jugoslavena iz "sportskih novosti" u manipuliranoj anketi vujović prvi...Moš mislit...Kraj Noke,Lina,Smajlagića,Zovka...ha,ha,ha bila bi sramota stavit crnogorca koji se ni ponašat ne zna,balkanjeros čisti.I njemu su za poraze uvijek drugi krivi.Čisti lažnjak...

GE
genex
18:14 31.01.2017.

ništa protiv vujovića ali to mora biti hrvat.zamislite,svira himna a naš izbornik ne drži ruku na srcu.žao mi je jugonostalgičari, neće ići to što ste vi zamislili.neka vojo ostane kod alpskih..znate već koga.

VM
vt.mt
17:03 31.01.2017.

tko god da bio nista se na bolje nece promjeniti ako se ne krene s visih pozicija (citaj gobac)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije