Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbanje na bundeku

Stepančić: A gdje je lopta za pilates?

28.09.2015., Zagreb -  Poznati hrvatski sportasi i olimpijci, rukometasi Zagreba Zlatko Horvat, Luka Stepancic, Sandro Obranovic, Lovro Mihic i Domagoj Pavlovic, veslac Damir Martin i gimnasticar Mario Moznik vjezbaju s instruktoricom pilatesa Asjom Peter
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
29.09.2015.
u 08:10

Nikad nisam vježbao pilates pa je za mene ovo nešto sasvim novo. No više se brinem kako otići na OI u Rio – rekao je Možnik.

Rukometaši PPD Zagreba umjesto jutarnjeg treninga imali su jučer na jezeru Bundek sat pilatesa. Zlatko Horvat, Luka Stepančić, Lovro Mihić, Domagoj Pavlović i Sandro Obranović vježbali su pod budnim okom trenerice Asje Petersen.

Uz novu metodu vježbanja Asja je govorila i o važnosti magnezija u vježbanju te o tome zašto se voda Mg Mivela preporučuje nakon napornih treninga.

– A gdje su lopte za pilates – pitao se Luka Stepančić.

No ovoga puta vježbalo se na strunjači.

– Valjda neću uprljati jedinu klupsku trenirku koju imam – našalio se mladi Mihić.

Uz rukometaše na edukativnu radionicu došli su Željko Babić, izbornik hrvatske muške reprezentacije, i Slavko Goluža, bivši izbornik.

– Ja ipak ne bih vježbao. Mogu li samo gledati? – upitao je Asju Željko Babić.

– Vi ste igrač? – pitala ga je trenerica.

– Pa nekako se više osjećam kao trener – odgovorio je Babić koji se prošetao oko jezera s Golužom. Nekadašnji suradnici iz reprezentacije i kluba sigurno su imali puno zajedničkih tema.

– Jedva čekam okupljanje reprezentacije početkom studenog. Igramo na Croatia kupu s Makedonijom i Crnom Gorom – istaknuo je Babić.

S rukometašima su vježbali gimnastičar Marijo Možnik, veslač Damir Marin te vaterpolist Mladosti Fran Paškvalin

>>Propustio sam Arsenal, ali Bayern sigurno neću!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije