Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA ZAGREB

Stanka od najmanje šest mjeseci: Mandalinić propušta i SP?

Stipe Mandalinić
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
15.04.2014.
u 09:19

– Puknuli su prednji križni ligamenti, a to znači stanka od najmanje šest mjeseci. Istu ozljedu imao je i naš pivot Ilija Brozović – rekao je Boris Dvoršek.

Rukometaši CO Zagreba vratili su se iz Novog Sada bogatiji za 15.000 eura, koliko je donijelo treće mjesto na završnom turniru SEHA lige. Ali vratili su se s puno ozbiljnijim problemom. Na dulje su ostali bez Stipe Mandalinića, igrača koji je ove sezone trebao biti prva violina kluba.

Stipe stradao kao i Ilija

– Puknuli su prednji križni ligamenti, a to znači stanka od najmanje šest mjeseci. Istu ozljedu imao je i naš pivot Ilija Brozović – rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Mandalinić je izgubljen za ovu sezonu, ali i za dobar dio nove.

– Na njega ne računam do Nove godine. Dakle, propustit će uvodna kola u skupini Lige prvaka – istaknuo je Dvoršek.

No, ako se ozbiljnom rukometu vrati krajem prosinca, onda na njega ne može računati ni izbornik Goluža na Svjetskom prvenstvu u Dohi koje počinje sredinom siječnja sljedeće godine.

– Teško da će biti spreman za Dohu – istaknuo je trener CO Zagreba.

I dok Goluža ima širok izbor igrača na mjestu lijevog vanjskog pucača, u Zagrebu taj izbor nemaju.

– Da stvar bude gora, ostali smo na dva mjeseca i bez kadetskog reprezentativca Roberta Tokića koji je na prijateljskoj utakmici protiv Srbije ozlijedio palac šuterske ruke. Do kraja ove sezone skrpat ćemo se s Obranovićem, Šandrom i braćom Valčić – istaknuo je Dvoršek.

Kad bi se vratio Špelić...

A sljedeća sezona?

– Dobro pitanje. Novca za neka velika pojačanja nemamo. Dakle, moramo se osloniti na mlade igrače s naših prostora. No pitanje je jesu li ti mladi igrači pojačanja za Ligu prvaka i SEHA ligu. Oni su tu više da popune broj. Eh, kad bismo mogli vratiti Špelića – zaključio je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije