Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENI?

Službeno: Lacković ima novi klub! Evo za koga je potpisao

Blaženko Lacković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.04.2014.
u 09:15

– S velikim zadovoljstvom možemo objaviti kako na poziciji lijevog vanjskog dobivamo vrhunskog profesionalca, koji jednako kvalitetno igra u napadu i obrani – rekao je sportski direktor Vardara Davor Stojanovski.

Blaženko Lacković sljedeće tri godine nosit će dres skopskog Vardara, potvrdio je to makedonski prvak na službenim stranicama.

Proslavljeni hrvatski rukometaš tako će nakon devet godina (četiri u Flensburgu i pet u HSV-u) napustiti Njemačku i na kraju sezone krenuti put Skoplja.

– S velikim zadovoljstvom možemo objaviti kako na poziciji lijevog vanjskog dobivamo vrhunskog profesionalca, koji jednako kvalitetno igra u napadu i obrani. Sretni smo jer je Blaženko Lacković prepoznao da smo mi ozbiljan klub koji želi uvijek biti na vrhu. Njegovim dolaskom, Vardar potvrđuje kako ima ambiciju stvoriti snažnu, konkurentnu momčad. Nadam se kako će ova suradnja biti obilježena uspješno – rekao je sportski direktor Vardara Davor Stojanovski.

Foto: DPA/Pixsell

Lacković je u karijeri nastupao za Varteks, Metković, Zagreb, Flensburg i HSV. S HSV-om je prošle godine osvojio europski naslov, a ove godine upravo ih je Vardar senzacionalno izbacio u osmini finala Lige prvaka.

>> Lacković opet bez poziva u reprezentaciju jer nije spreman!?

Komentara 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:49 23.04.2014.

Laci sretno ti bilo u Vardaru........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije