Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Sloveniji treba bilo kakva pobjeda, Hrvatska ne smije izgubiti više od osam

Milanović-Litre
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
01.06.2016.
u 08:10

Protiv Slovenije neće biti lako. Znamo da im je utakmica protiv nas gotovo odlučujuća – istaknula je Vesna.

Rukometašice Hrvatske danas u Celju (18 sati) igraju pretposljednju utakmicu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se u prosincu igrati u Švedskoj. Situacija je takva da našim rukometašicama za prolaz na EP igra pobjeda, neodlučeno i poraz do devet pogodaka razlike.

– Treba krenuti ozbiljno od početka. Dovoljan je i bod protiv Slovenije, ali treba pripaziti jer se Slovenke nisu predale. Naime, njima bi pobjeda protiv nas osigurala prolaz na Euro kao treća najbolja ekipa. Mi idemo odigrati obje utakmice najbolje što znamo. Ako utakmica protiv Makedonije bude odlučujuća, kao domaćini u Rijeci mogu reći da smo mnogo bolja i kvalitetnija ekipa od njih – rekao je Goran Mrđen, izbornik reprezentacije.

Vesna Milanović-Litre, naša kružna napadačica, najbolje poznaje Slovenke jer igra u Krimu.

– Protiv Slovenije neće biti lako. Znamo da im je utakmica protiv nas gotovo odlučujuća – istaknula je Vesna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije