Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER

Slovenci za izbornika žele Linu Červara, ali on ne želi raditi za sitniš

Červar
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
16.05.2015.
u 11:02

Lino je zainteresiran za to da opet bude izbornik, no moglo bi zapeti na novcu, jer pitanje je nude li Slovenci dovoljno

Rukometašice Lokomotive i Podravke Vegete igraju danas (18.15 sati) u Umagu u finalu Hrvatskoga kupa. Podravka je ove godine vratila prvenstveni naslov u Koprivnicu, a sada žele vratiti i kup koji im je Lokomotiva uzela lani, baš ovdje u Umagu. No, puno se toga promijenilo u godinu dana. Lokomotiva je i ove sezone krenula ambiciozno, a onda je preko noći nestalo novca, deset igračica otišlo je u druge sredine, a one koje su ostale ne sjećaju se kada su posljednji put dobile barem dio plaće. Nema više ni trenera Irfana Smajlagića. On trenutačno pregovara da postane izbornik Irana.

– Budemo li u obrani igrali kao protiv Zameta, imat ćemo priliku i u igri s Podravkom – rekao je Davor Rokavec, trener Lokomotive.

Kada smo Gorana Mrđena, trenera Podravke, pitali uoči drugog polufinala koga bi radije u finalu, rekao je da mu je svejedno. Nekako nam se čini da je ipak radije htio Riječanke. Zaustave li lokosice Živković, napravit će pola posla. Mrđen će imati problema s organizatoricom igre. Nema Mirande Tatari, a Andrea Čović je ipak pivot, a ne srednjak.

A Slovenci pak traže novog izbornika i sjetili su se Line Červara. No, neće Lino doći za sitniš pa bi to moglo biti problem u pregovorima. Zdravko Zovko imao je ponudu Tunisa, no radije je izabrao mirniji život u Zagrebu čekajući neku bližu ponudu.

>> Vujović: Da nismo imali na vratima juniora Jovića tko zna kako bi završilo

Komentara 1

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
12:24 16.05.2015.

Lino Lino...nije za Slovence rukomet!Oni su više za stolni nogomet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije