Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ novOG trenera

Serdarušić, Červar 
i Vujović najbliže dolasku u "Kutiju"

Boris Dvoršek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
18.09.2014.
u 08:45


Momčad će u subotu voditi Zlatko Saračević i Mario Kelentrić.

Boris Dvoršek više nije trener rukometaša PPD Zagreba. Tako je odlučio odbor za hitnost kluba koji se sastao u utorak. Bilo je nekih naznaka da bi Dvoršek "preživio" još ovaj tjedan i da bi trebao voditi utakmicu protiv Meškova u Brestu, no to se nije dogodilo.

Bez iznenađenja

– U utorak navečer nazvali su me iz kluba i rekli da više nisam trener prve momčadi. Nisam iznenađen. Dapače, takvo nešto sam i očekivao. Koji je razlog? Porazi i loše igre u pripremnim utakmicama od Varaždina i El Jaisha te u SEHA ligi od Tatrana na domaćem parketu. Nitko ne spominje dobre utakmice koje smo odigrali, primjerice protiv Goppingena ili Nexea – rekao je Boris Dvoršek.

Ponuđeno mu je mjesto šefa omladinskog pogona i trenera druge momčadi.

– Ne znam, nisam još odlučio hoću li prihvatiti – rekao je Dvoršek.

Momčad će u subotu u Brestu voditi Zlatko Saračević i Mario Kelentrić. Tko će biti novi trener, znat će se u ponedjeljak.

– Jučer (utorak) nije bilo čelnika u klubu pa pretpostavljam da su išli na razgovore s kandidatima. Sigurno je da novi trener nije želio startati s porazom, a on će se objektivno dogoditi u Brestu. Bolje je uzeti momčad uoči Vojvodine i krenuti s pobjedom. Znam samo da su rekli kako žele iskusnog trenera – zaključio je Dvoršek.

Goluža ima SP u Dohi

Malo je iskusnih trenera koji su u ovom trenutku slobodni. Jedan od njih bio je Zdravko Zovko, ali je potpisao za jedan klub u Italiji. Ime koje se najčešće spominje jest Veselin Vujović. Vujo je slobodan otkako mu je propao posao u Kataru. Slobodan je i Kasim Kamenica koji je bio trener Zagreba kada su osvojili posljednji naslov prvaka Jugoslavije. U kombinaciji bi mogao biti i Slavko Goluža, no s obzirom na to da ga u siječnju čeka ozbiljan nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi, teško da bi se prihvatio posao u klubu. Opet, za klub bi to bilo sjajno rješenje s obzirom na to da Goluža dobro poznaje stanje u klubu, ali i većinu igrača.

– Naš je cilj dovesti iskusnog trenera. U igri su tri imena – Veselin Vujović, Lino Červar i Noka Serdarušić. Lino i Noka trenutačno su angažirani u Metalurgu odnosno u francuskom Aixu, ali to ništa ne mora značiti. Probali smo s mladim stručnjakom na klupi i nije išlo. Sada moramo ići na iskusnu varijantu – rekao je Ante Ančić, direktor kluba.

>>Smijenjen trener PPD-a Zagreb Boris Dvoršek

>>Dvoršek: Bili smo doista sjajni, i mene su igrači ugodno iznenadili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije