Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe Našice umalo iznenadile PPD Zagreb u prvom kolu

PPD Zagreb
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
03.09.2015.
u 22:30

Marko Kopljar s Barcelonom osvojio prvi trofej nakon dolaska iz PSG-a

Rukometaši PPD Zagreba umalo su doživjeli prvi službeni poraz u povijesti otkako međusobno igraju protiv Nexea. Našičani su 13 minuta prije kraja u prvom kolu SEHA Gazprom lige vodili sa 22:19, ali nisu izdržali do kraja. Serijom od 5:0 "plinari" su upisali prve bodove i na kraju pobijedili sa 25:23.No, na dan utakmice u klubu su dobili, doduše neslužbeno, informaciju da grad Zagreb neće moći pokriti troškove dvorane Arena. Jučer u klubu još ništa nisu dobili službeno.

Nakon 58 uzastopnih pobjeda i 1026 dana bez izgubljenog boda rukometaši Kielcea posrnuli su u 1. kolu poljskog prvenstva. Odigrali su u gostima kod Sczeczina 27:27. Junak domaće momčadi bio je vratar Edin Tatar. Kod gostiju Buntić je postigao jedan te Čupić i Štrlek po četiri pogotka.

Marko Kopljar osvojio je svoj prvi trofej u Španjolskoj. Barcelona je osvojila Superkup pobijedivši Granollers sa 26:23, a naš ljevoruki reprezentativac nije se upisao među strijelce. Ivan Ninčević postigao je deset pogodaka za Beşiktaş koji je osvojio turski Superkup pobijedivši Merzifon sa 36:33.

Domagoj Duvnjak bio je prvo ime Kiela koji je u 2. kolu njemačkog prvenstva pobijedio Hannover sa 33:29. Naš igrač postigao je sedam pogodaka.

Među top trideset transfera ove sezone na prvom mjestu je prelazak Nikole Karabatića iz Barcelone u PSG. Ivan Slišković (Celje-Veszprem) je na 12., Marko Kopljar (PSG-Barcelona) na 14., a Drago Vuković (Lübbecke-Füche) na 27. mjestu.

>> PPD Zagreb ostaje bez Arene za utakmice Lige prvaka?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije