Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Šeba igra, Mandalinić možda, Jotić otpao

01.12.2016., Zagreb - Velux EHF rukometna Liga prvaka, 09. kolo, PPD Zagreb - Rhein Neckar Loewen. Stipe Mandalinic. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
10.12.2016.
u 08:29

Luka Šebetić će igrati i to je dobra vijest. Ne znam hoće li Stipe Mandalinić moći igrati, o tome ću odlučiti nakon zagrijavanja uoči utakmice. Sigurno nam neće moći pomoći Lovro Jotić. On se ozlijedio na treningu. Riječ je o ozljedi zgloba – istaknuo je Ivandija

Rukometaši PPD Zagreba danas će u varaždinskoj Areni (17 sati) u SEHA ligi biti domaćin jednoj od najboljih europskih momčadi, mađarskom Veszpremu. Silvio Ivandija, trener “plinara”, muku muči kako sastaviti momčad.

Lovro izvrnuo zglob

– Luka Šebetić će igrati i to je dobra vijest. Ne znam hoće li Stipe Mandalinić moći igrati, o tome ću odlučiti nakon zagrijavanja uoči utakmice. Sigurno nam neće moći pomoći Lovro Jotić. On se ozlijedio na treningu. Riječ je o ozljedi zgloba – istaknuo je Ivandija.

Da su zagrebaši kompletni, mogli bi razmišljati o pobjedi, ali i bodovima koje su neplanirano izgubili u Velenju. – Da smo pobijedili Gorenje, imali bismo lijepu situaciju oko plasmana na završni turnir. U drugom dijelu sezone mi moramo u goste Tatranu, Celju, Metalurgu i Nexeu, a kod kuće igramo samo s Meškovom. Ne znam tko je slagao raspored, ali on nam sada nikako ne ide naruku – istaknuo je Ivandija.

Devet poraza zaredom

Zagrebaši su posljednji put pobijedili Veszprem davnih dana. Bilo je to prije 16 godina, 2000. godine u Ligi prvaka. U Ledenoj dvorani bilo je 30:26, a trojica igrača tog vremena danas su u klubu. Mario Kelentrić je trener vratara, Vladimir Jelčić je pomoćni trener, a Igor Vori još uvijek igrač. Mađarski prvak tada je u klubu imao samo jednog stranca – Vladimira Petrića iz Srbije. Kubanci Diaz i Perez imali su mađarsko državljanstvo.

– Vrijeme je da ih konačno pobijedimo. Ni oni baš nešto ne briljiraju u posljednje vrijeme. Nema Mirka Alilovića koji je uvijek protiv nas super branio – rekao je Josip Valčić, igrač PPD Zagreba.

Veszprem je pobijedio PPD Zagreb devet utakmica zaredom – četiri u Ligi prvaka i pet u SEHA Gazprom ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije