Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženski rukomet

S "brega" se naše spustile do grada na druženje s lisicom Foxette

Rukometašice
Foto: Pixsell
28.11.2014.
u 08:15

Raspoložene rukometašice još su jednom pozvale sve građane da ih dođu podržati u što većem broju na utakmicama Europskog prvenstva.

Rukometašice Hrvatske, koje se u Varaždinu nalaze na završnim pripremama za europsko prvenstvo koje 7. prosinca počinje u Hrvatskoj i Mađarskoj, jučer ujutro bile su slobodne. To su iskoristile da se s obližnjeg Varaždin Brega, gdje su smještene, spuste do grada gdje su se družile s građanima i maskotom Foxette.

Raspoložene rukometašice još su jednom pozvale sve građane da ih dođu podržati u što većem broju na utakmicama Europskog prvenstva, ali i na pripremnom susretu koji ih čeka u subotu 29. studenog protiv aktualnih europskih prvakinja, reprezentacije Crne Gore (17 sati).

Hrvatski rukometni savez i Podravka uz Grad Varaždin danas organiziraju glazbeno-kulinarsko-sportski spektakl. Od 18 sati na Kapucinskom trgu najbolji Podravkini kuhari pripremat će izvrsna jela za građane Varaždina, u 19 sati hrvatske reprezentativke još jednom će doći u grad i pozdraviti sve prisutne, a sve će završiti koncertom grupe The Frajle koji je predviđen u 19.30 sati.

>> Obrvanova prva pobjeda na klupi 
Chamberyja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije