Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA KUP

Rukometašice u posljednjoj provjeri prije Europskog prvenstva

Hrvatske rukometašice (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
11.10.2014.
u 07:30

Naša je reprezentacija u prvom kolu Croatia kupa pregazila Poljsku (33:24), četvrte s lanjskog SP-a, a danas igramo protiv Srbije, svjetskih doprvakinja (16 sati).

Nastup na Croatia kupu u Umagu bit će za žensku hrvatsku rukometnu reprezentaciju posljednja provjera uoči završnih priprema za Europsko prvenstvo kojem smo zajedno s Mađarskom domaćini od 7. do 21. prosinca. Izborniku Vladimiru Canjugi to će biti peto veliko natjecanje.

Na EP-u 2010. osvojili smo deveto, a dvije godine kasnije 13. mjesto.

Najveći su Canjugini uspjesi četvrtfinale SP-a 2011. godine u Brazilu i četvrtfinale OI u Londonu 2012. godine. Na ovogodišnji EP Canjuga ide s provjerenim kadrom.

Od igračica s lanjskog EP-a ovdje ih je dvanaest. Zanimljivo je da je pet igračica u reprezentaciji još od 2005. (Tatari, Kožnjak, Horvat, Jelčić i Elez), a pet ih se priključilo 2006. (Sokač, Gaće, Grubišić, Milanović-Litre i Penezić).

Naša je reprezentacija u prvom kolu Croatia kupa pregazila Poljsku (33:24), četvrte s lanjskog SP-a, a danas igramo protiv Srbije, svjetskih doprvakinja (16 sati).

>> Rukometašice na Croatia kupu bolje od Poljakinja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije