Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili ekskluzivna prava

RTL televizija prenosit će Svjetsko prvenstvo u rukometu!

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.11.2014.
u 15:59

– Iznimno smo ponosni što je RTL Hrvatska osigurala prava prikazivanja utakmica Svjetskog prvenstva te što ćemo biti uz hrvatsku reprezentaciju i pratiti njihov put prema vrhu

RTL otvara sportsku sezonu 2015. najvećim sportskim događajem godine – Svjetskim prvenstvom u rukometu za muškarce – Katar 2015.! O dobivanju ekskluzivnih prava prijenosa predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska Henning Tewes izjavio je: 

– Iznimno smo ponosni što je RTL Hrvatska osigurala prava prikazivanja utakmica Svjetskog prvenstva te što ćemo biti uz hrvatsku reprezentaciju i pratiti njihov put prema vrhu. Naši gledatelji uživat će u najvećem sportskom događaju 2015. ekskluzivno na RTL-u.

Svjetsko prvenstvo 2015. po mnogočemu će biti posebno – prvi put održava se na Bliskom istoku u ultramodernim arenama u Dohi, u kojima će se najbolji svjetski timovi, među kojima je i hrvatska nacionalna momčad, boriti za medalju. RTL će gledateljima donositi prijenose svih utakmica hrvatske reprezentacije, polufinalne i finalne „obračune“, kao i odabrane utakmice odigrane po grupama. Hrvatski rukometni reprezentativci već su dugo jedna od najboljih momčadi svijeta, svojim uspjesima čine nas ponosnima, a rukomet jednim od najpopularnijih sportova u zemlji. RTL od 15.siječnja 2015. gledateljima donosi najbolje od rukometa!

Komentara 4

TH
than
16:28 25.11.2014.

Mogao bi HRT otvoriti i 5ti program... Taman da zaposli jos statista da parazitiraju. Za cega li mi placamo tu televiziju sve mi je manje i manje jasno. 1000 kuna svake godine.

MI
mismis
17:49 25.11.2014.

ok sad sam definitivno razocarana zbog toga sto nece biti drage kao komentatora i jer vidim da necemo od silnih reklama imat volje za zivotom a kamoli rukometom.

MK
marko.kosmicki
12:32 20.01.2017.

još kada bi na rtl u imali sportske komentatore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije