Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije šala

RK Zagreb promijenio ime, od sada se zove Prvo plinarsko društvo!

RK Zagreb
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
04.09.2014.
u 12:07

"S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo kako smo potpisali generalni sponzorski ugovor s cijenjenom hrvatskom tvrtkom Prvo plinarsko društvo d.o.o"

Rukometni klub Zagreb ponovno mijenja ime! Klub koji se zvao Badel 1862 Zagreb, zatim Banka Croatia Zagreb, a dosad Croatia Osiguranje, od 6. rujna postaje Prvo plinarsko društvo. I ne, nije šala. Klub se oglasio i na službenim stranicama.

"Dragi prijatelji i ljubitelji rukometa,

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će rukometni klub Zagreb počevši sa subotom, 6. rujna 2014. godine nastupati i djelovati pod imenom rukometni klub Prvo plinarsko društvo.

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo kako smo potpisali generalni sponzorski ugovor s cijenjenom hrvatskom tvrtkom Prvo plinarsko društvo d.o.o., a koja se bavi uvozom, prodajom, opskrbom i distribucijom prirodnog plina.

Više o spomenutoj suradnji saznat ćete sljedećega tjedna nakon što održimo svečano potpisivanje ugovora i prigodnu konferenciju za medije.

Sportski pozdrav!

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo"

>>Veszprem teško u Prešovu, poraz Zagreba u Varaždinu

Komentara 11

DU
Deleted user
14:14 04.09.2014.

Ha ha ha da moglo je i gore već vidim navijače kako u davi Vicu i klicu prvo plinarsko društvo hahajasfgjj

HR
hr76
13:32 04.09.2014.

Sponzor jest sponzor, ali negdje se mora povući crta, ovo ime je ok za jedan gospodarski subjekt, ali za jedan rukometni klub u kojem igraju igrači u najmanju ruku smiješno pa čak i uvredljivo ako se protumači na drugi način!

BB
branko.borcic23
12:34 04.09.2014.

Dobro je ljudi, dobro. Moglo je i puno gore proći. Zamislite samo da su javnost obavijestili slijedeće: S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo kako smo potpisali generalni sponzorski ugovor s cijenjenom hrvatskom tvrtkom Prvo pogrebno poduzeće d.o.o. ili Kanalizacija i odvodnja d.d. a koje se bavi ....itd. Zaista zašto bi rukometni klub iz Zagreba u svom nazivu imao ime glavnog grada Republike Hrvatske te na taj način promovirao grad i državu u inozemstvu kada se može zvati imenom neke tvrtke za koju pola hrvatskih građana nikad nije ni čulo da postoji ali eto ima para pa da se malo u Europi promoviramo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije